Q96

På denne side vil jeg springe ud i noget helt andet og fortælle om et korttilskud, der har betydet meget for mig.


EMPowerplus™ Q96, som det rettelig hedder, er et kosttilskud, der skal sikre, at hjernen og centralenervesystemet får ernæringsmæssig støtte. Det er for humør, stabilitet og hjernefunktion. Det forbedrer kognition og den samlede hjernes sundhed.

Hvad er Q96?
Q96 indeholder en velafbalanceret blanding af 36 vitaminer, mineraler og aminosyrer specielt udviklet til hjernen og centralnervesystemet.
Unik 96-timers mikroniseringsteknik og nano-kelation processer øger biotilgængeligheden for maksimal optagelse af næringsstoffer i hjernen.

Q96 bliver bakket op af 25 udgivne uafhængige undersøgelser ved større universiteter i fire lande, samt forskning offentligjort i peer-reviewede tidskrifter (publikationsprocedure, der traditionelt benyttes for at sikre videnskabelighed og kvalitet).

Undersøgelser viser reduktion i raseri, impulsivitet og humørsvingninger og samtidig øget rolig coping og mental klarhed - uanset alder og (eventuel) diagnose.
Når det er sagt, er Q96 for alle - både børn og voksne - med eller uden diagnoser!

Dokumentation:
Et foredrag af  Dr. Bonnie Kaplan, University of Calgary, hvor hun fortæller om forskning af ordentlig mad og Q96.

 Hjemmesiden Truehope er ligeledes en god kilde til informationer om kosttilskuddet - og det oprindelige firmas historie.

Her ligger et godt foredrag af Dr Julia Ruckledge, University of Canterbury, der har lavet forskning om Q96 og stress

Børn med ADHD og autisme har lave omega-3 niveauer og disse hænger sammen med symptomer som ses i større andele af børn i dag. Forskning publiceret 27/5 2016 her

.
Hvor kan jeg købe Q96?
Q96 kan ikke købes i Danmark. Og jeg sælger det heller ikke!
Men det  købes fra firmaet i USA fra siden: sand.myqsciences.com,  som jeg kan hjælpe dig ind på. Øverst i højre hjørne på denne hjemmeside, kan du kontakte mig.Ingen kommentarer:

Send en kommentar


Tak fordi du med dine kommentarer er med til at gøre bloggen mere levende.