lørdag den 29. november 2014

I Flensborg sammen med en million danskere....

Dagen i dag stod på indkøbstur til Flensborg. Det kan være et mareridt her lige før første søndag i advent. Og det levede fuldstændigt op til forventningerne:
Lange køer i butikkerne, umuligt at få en parkeringsplads , begravelsestempo på et tæt proppet gågade og i kø for at få plads på en restaurant til frokost. Og så en million andre danskere, der havde fået samme idé.


Folk tog det heldigvis med højt humør - trak på skuldrene og tog det helt roligt. Det gjorde jeg også, lige indtil vi brugte en halv time at køre to km nede ved havnen. Da var fru Sand klar til at køre direkte hjem.
Men lige bortset fra det, så havde vi en skøn dag. Fik købt det, vi skulle - og måske lidt mere. Og Flensborg ER en rigtig hyggelig by, med skønne smøger, baggårde og hyggelige restauranter.
Fik en dejlig frokost på enhyggelig weinstube i en baggård, hvor vi fik Flamkuchen. Vi delte tre forskellige - og var mere end mætte. Og dertil en skøn øl. Og så en kop kaffe.  Og så var dagen reddet.

Og så havde jeg selvfølgelig strikketøjet med i bilen.

2 kommentarer:

 1. Ih, hvor jeg ikke kan lade være med at smile.
  Jeg synes det lyder helt vildt med alle de folk. Beundre dig for du kan holde til det, men det er mest fordi jeg ikke selv er til tætpakkede indkøbsture og mange folk :-)

  Mange hilsner

  AnjaAnemone

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan betro dig, at jeg også var den eneste der var ved at gå amok. Og jeg hader at stå i kø. Men gå i ro og fred og kigge på små finurlige udstillinger - DET er lige mig.

   Slet


Tak fordi du med dine kommentarer er med til at gøre bloggen mere levende.