mandag den 1. december 2014

Hylderne bliver tømt...

En sidste rose fra min svigerfars have - men nu er det nok slut. Vi har fået vintervejr, har vi. Efter en november med lunt, men gråt vejr. Der var is på guldfiskedammen i morges. Og jeg klaprer tænder, hver gang jeg vover mig udenfor. Måske jeg lige skal vænne mig til at tage overtøj på.


Det har været oprydningsdag - jer er i gang med at kassere hele mit arbejdsliv. Sådan føles det i hvert fald.

Jeg gik på pension  februar i år - men har ikke rigtig fået ryddet op i alle de mapper med undervisningsmaterialer, kursuspapirer og alt muligt, jeg har haft stående. Men nu skal det ud. Hylderne skal tømmes. Basta. Første læs er allerede kørt væk.

Jeg troede, det ville gøre ondt, men det gør det ikke. Måske fordi jeg har ventet så længe - så jeg er klar. Og jeg har givet mig selv et lille smuthul.  Jeg har afsat en brevordner til det, jeg ikke KAN give slip på. De kommer deri - og så kigger jeg på dem om et års tid - så er jeg nok moden.
2 kommentarer:

 1. Kære Unni

  Det lyder sundt med oprydning. Jeg har også stadig kasser i garagen fra da jeg flyttede sammen med kæresten for 5½ år siden, og hos mine forældre står der også et læs af møbler m.v. Hver sommer tænker vi at NU skal vi rydde op og smide ud, men endnu er det ikke lykkes. Men næste sommer ;-)

  Jeg kan ikke rigtig finde ud af om du får mine kommentarer - jeg håber det :-)

  De bedste ønsker om en god dag.

  AnjaAnemone

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Anja - jo nu gør jeg:-)

   Det er jo lige det, at få taget sig sammen til at få det gjort. Men hold op - hvor gør det godt.
   Også rigtig god dag til dig

   Unni

   Slet


Tak fordi du med dine kommentarer er med til at gøre bloggen mere levende.