tirsdag den 6. januar 2015

Plads til alle...


Igen i dag en dejlig tur i skoven. Selv om termometret viste varmere grader end i går, føltes det nu mere isnende i dag. Det må være blæsten, der gør det.

Men med vinden i ryggen ud af hovedvejen gik det. Vi tog en længere rute i dag, så vi fik hele turen gennem skoven. Men i den ende af skoven - samme ende som rideskolen ligger i - var stien altså værre end i den anden ende.
Her bærer stien tydelig præg af hestespor. Helt mudret og optrådt. Der er ellers rigelig plads til at der kan rides udenfor vejen til begge sider. Der skal være plads til alle i skoven - både heste, hunde og mennesker, så man kan godt tage hensyn.
Vi måtte liste os på tiptå for ikke at få mudret skoene helt til. 

Alt i alt gik vi 6,6 km i dag. Det var godt at komme ud at røre os. Vi sad herhjemme og frøs - ipakket uldtrøjer, uldsokker og uldtæpper. Og alligevel frøs vi. Det hjalp gåturen heldigvis på.

Nu er der tændt op i brændeovnen, så vi kan holde varmen.


4 kommentarer:

 1. Øv, det er træls når der ikke bliver taget hensyn. Vi har en natursti i området med en hård belægning, her er der også problemer med heste og ikke mindst knallerter som absolut skal lave hjulspin. Det er ikke specielt rart når man kommer på cykel. Håber jorden snart får slugt noget vand og bliver tør igen.

  Hilsner fra AnjaAnemone

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er i forvejen fugtigt i det område - men jeg håber det også.

   Slet
 2. Her er der jo cykelstier rundt i hele byen... Men uden for ringvejen er der anlagt løbestier med træningsredskaber for de særligt aktive!
  Jeg holder mig til at gå på de asfalterede stier foreløbig...
  Det er nemlig så dejligt at komme hjem og sidde og hygge sig med noget godt i kruset; friske, forblæste og med god samvittighed!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det nemlig :-) Og det er godt for kroppen også. Det giver ny energi.

   Slet


Tak fordi du med dine kommentarer er med til at gøre bloggen mere levende.