tirsdag den 3. februar 2015

Men jeg venter på forår....


Det er blevet mere vinter i dag - og der er mere i vente i morgen. Jeg hilser det velkomment - sne og høj klar frost gør kun dagen lysere. En hel vinter uden vintervejr er vel heller ikke at ønske?

Jeg får lyst til at komme udenfor og nyde vejret. Det er isglat i skoven. Især de steder, hvor der er trådt. Men så må jeg gå mere forsigtigt.


Jeg var ude at gå lige over middag med mig selv - og senere på eftermiddagen med Steen - han trængte også til at komme ud i luften. Så det blev til 11 km til mig i dag.

Første gang var solen ikke så meget fremme - så jeg fik fanget en anelse af den på billedet. Senere var den mere fremme, men da var jeg ikke klar med kameraet.

I dag tænkte jeg på, at der ikke er noget at sige til, at solen betød så meget i Asatroen. Jeg går meget i denne tid og holder øje med, hvornår den kommer frem og glæder mig over det hver gang og nyder at komme ud i solen. Og selv om februar også er en vintermåned, så holder jeg allerede øje med forårstegnene.

Men lad os nu få vinteren, mens det er vintertid - og så håbe at foråret begynder 1. marts. En langt forår vil passe mig fint.7 kommentarer:

 1. Hvor er det skønt at du kommer ud og nyder det så meget.. Jeg havde faktisk overvejet om jeg skulle gå en aftentur, men det er overdrevet koldt og nu er klokken så mange at jeg ikke helt tør.. Men i morgen vil jeg ud og gå en tur.. :D

  Og jeg er enig med dig: ting til hver sin tid.. vinter når det er vinter og forår når det er forår.. også selv om jeg næsten ikke kan vente mere. men nyder det hvide landskab og duften af de frost klare nætter. :D

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er dejligt at komme ud - hver dag - måske lige med undtagelse af , når det regner - for meget. Men ellers er det oftest kun et spørgsmål om at have passende tøj på - og så bare komme ud. Det er tit bedre, end det ser ud til.

   Slet
  2. Jeg er generelt ikke særlig god til bare at gå en tur alene, uden formål.. men jeg har gjort det i dag og jeg øver mig.. Til gengæld er jeg glad for at cykle, men der er lidt glat lige i disse dage..

   Slet
 2. Åh... men lyset vender tilbage... Jeg oplever det hver dag, når gardinerne sænkes, at dagen er blevet lidt længere.... Lyset trænger ind i alle cellerne og giver lyst til at komme ud...
  Jeg har haft besøg af mine veninder i dag, så gåturen blev udskudt. Til gengæld nød jeg snak og hygge i fulde drag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhhhh ja. Lys og gode veninder - hvad mere kan man ønske sig?

   Slet
 3. Ja, lad os håbe det er forår 1. marts. Det kunne være skønt. Jeg har lige læst en pixibog hvor der var en mus som havde fundet en erantis....dem har jeg ikke rigtig set endnu. Mon ikke de lige pludselig kommer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - det kunne det. Jeg har heller ikke set nogen erantis endnu. De kommer bestemt lige pludselig.

   Slet


Tak fordi du med dine kommentarer er med til at gøre bloggen mere levende.