søndag den 1. februar 2015

Næsten forår ved havet....

Jeg er hjemme igen. Det har været nogle helt forrygende dage på Fanø. Jeg føler mig virkeligt heldig at have været derovre i det smukke vejr. Selvom der altid er dejligt på Fanø, så gør det bestemt ikke noget at få de gode billeder på nethinden med hjem.

På turen til stranden i går eftermiddags, viste den sig fra sin smukkeste side. Det var næsten helt stille og dermed næsten havblik. Ikke helt desværre. Men det er også ok. Selv om temperaturen ikke var meget over et par grader, føltes det mildt, næsten helt forårsagtigt.Der var masser af opskyl med småtang i - og det passede mågerne. De sad i store flokke og smæskede sig. De flyver alle op, når man går forbi.Jeg elsker solnedgangens farver.Dejlige pastelfarver.


Og så er det tid at køre hjem.
4 kommentarer:

 1. Kære Unni
  Sikke nogle fantastiske dage du har haft dig.
  Tak for de fantastiske billeder du har delt.
  Hilsner fra AnjaAnemone

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - det har været nogle helt forrygende dage - både vejr og natur har vist sig fra sine smukkeste sider. Og batterierne er blevet ladet grundigt op.

   Slet
 2. Holddaop hvor har du været heldig med vejret på din Fanø-tur. Smukke, smukke billeder som vi andre kan nyde i fulde drag...
  Solnedgange er fascinerende... Og man får taget det en foto efter det andet... for det bliver lige lidt smukkere et øjeblik efter!
  Du er da heldig med sådan en oase at tage hen til...

  SvarSlet
  Svar
  1. :-D Ja jeg er heldig. Det er mit paradis på jord. Det er her, jeg tager hen, når jeg trænger til ro og at få ladet mine batterier op. Det virker bare.
   Jeg tager uendelig mange fotos - og det var svært at vælge fra her til bloggen. Jeg nyder selv at kigge på dem igen og igen. Der er stadig lidt energi at hente i det.

   Slet


Tak fordi du med dine kommentarer er med til at gøre bloggen mere levende.