torsdag den 23. april 2015

Mange bække små....

Én pind ad gangen - så bliver det i sidste ende til noget.
Da jeg først fik sat det hele over på et sæt strikkepinde i stedet for rundpind, så gik det bedre. Og så kan jeg bedre overse, at alle huller bliver strikket. Og nu kan dominoskøddet bedre ses.

Vejret er blevet noget koldere - jeg var ude at gå en tur - og havde tøj på efter ... i går. Det var ikke helt nok til i dag. Håber det går.


4 kommentarer:

 1. Hvad er det nu for et fint strik? Sommerting?
  Ja, vejret skifter godt nok stil... MIt lune tøj er ikke pakket væk endnu... det er stadig april!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg købte for en måneds tid siden noget garn hos Karen Noe til en sommerbluse med skød, og hvis jeg skal have glæde af den i år, måtte jeg jo i gang med den. som jeg skrev i forrige indlæg, er den efter skødet noget kedelig at strikke - retriller afbrudt af hulrækker - GAB. Men med lidt ad gangen går det nok. Der er også så meget her i forårstiden, der skal ordnes.
   Jeg har heller ikke pakket alt mit lune tøj væk - men har da haft brug for både shorts og nederdel :-)
   Det er en dejlig tid, vi går i møde.

   Slet
 2. Pind på pind det giver jo altså resultat tilsidst - hvilket jeg også kan konstatere med mine tæppefirkanter ;-) Du må simpelthen glæde dig til det færdige produkt - for det bliver så lækkert at have på :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig sådan til at tage den i brug. Det er så lækkert med en silkebluse.
   Ja - tæppefirkanter tager en krig af tid! Hihi - husker at jeg i 70'erne hæklede et af de berømte tæpper i mange farver. Nøj alle de ender, der skulle hæftes! Heldigvis havde jeg stadig min mor - som af og til kunne lokkes til det :)

   Slet


Tak fordi du med dine kommentarer er med til at gøre bloggen mere levende.