søndag den 10. maj 2015

Foråret skal nydes lige nu...

Det er den dejligste tid på året, hvor det hele er lysegrønt og det hele pibler op af jorden. Også ukrudt. Der er nok at lave i haven, men det er også dejligt. Det er herligt at komme ud og nyde den friske luft og sol.
I øjeblikket indtages frokosten ude - om jeg så skal pakkes ind i tæpper. Ud vil jeg.
En aften i sidste uge fik jeg taget dette billede af fuldmånen. Den er næsten lige i midten - der skal nok lidt god vilje til at finde den :-)
Det er blommetræet i forgrunden - og billedet er taget inden haglskybruddet - for bagefter var der nemlig ingen blomster tilbage.

Jeg håber blot at blomsterne var blevet bestøvet inden. Det er nemlig viktoriablommer - og dem elsker jeg. Jeg har proppe mig med dem. Det er også en god årstid, når blommerne er modne - men den tid, den glæde.  Lige nu skal foråret nydes.


6 kommentarer:

 1. Der er så saftspændt, lysegrønt, frodigt overalt. Farverne er friske og nye. Blomsterne bryder den grønne flade i hegn og krat.
  Det er en fornøjelse at være på udflugt i Danmark lige nu!
  Dejligt billede... næsten japansk stemning!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så skønt lige nu. Tak. Jeg kan selv godt lide farverne på billedet - tror det blev taget ved 7 -8 tiden om aftenen. Lyset havde helt fantastiske pastelfarver.

   Slet
 2. Åh, hjemmelavet blommegrød er bare godt!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Også det. Men jeg vil helst have dem helt friske - lige plukket fra træet. Uhmmm - jeg mindes min barndoms blommerov ;-))))))

   Slet
 3. Kære Unni
  Uhm - blommer. Jeg glæder mig til der i det heletaget kommet danske råvarer på hylderne i butikkerne, især de små gulerødder fra Gammel Estrup, plejer at være lækre og sprøde.
  Hilsen AnjaAnemone

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver så dejligt. Lige nu har vi grønne asparges i haven. Og rabarber - og purløg. Vi fik den første æggekage med purløg, da de ikke var mere end et par cm over jorden. Der blev kravlet for at få nok ;-)

   Slet


Tak fordi du med dine kommentarer er med til at gøre bloggen mere levende.