fredag den 7. august 2015

Skal det ske, skal det gøres ordentligt....

Steen og jeg var ude at cykle en tur her til aften, da vejret var blevet til at ånde i. Rigtig fint cykelvejr faktisk.

Lige pludselig lød det som om bagskærmen blev flået af cyklen. Og da jeg fik undersøgt nøje, hvor larmen kom fra, viste det sig at være en punktering så grundig, som jeg aldrig har oplevet før. Punktéfri dæk har ingen betydning her.ØV ØV ØV

Det eneste gode var, at vi var næsten hjemme. I morgen må jeg have den til cykelhandler - der skal vist både nyt dæk og slange til. Og så må datterens cykel lånes de næste dage.

Endnu mere øv.

6 kommentarer:

 1. Milde moses... det er da en punktering, man kan se! Godt I næsten var hjemme... Lidt spændende hvad cykelmekanikeren siger... Bare det kun er dæk og slange, der skal skiftes!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo jo - jeg kunne 'nøjes' med dæk og slange. Havde det nu bare været en punktering, så kunne jeg selv have ordnet det.

   Slet
 2. Føj for pokker da - så er det man håber, at man ikke er alt for langt hjemmefra og har vandreskoene på, hvis nu det sku være ;-) Ærgerligt er det, når der skal en større udskiftning til - men du er nok snart oppe på cyklen igen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der var heldigvis ikke andet end knap 500 m hjem, så det var da heldigt nok.Det var en længere cykeltur, så det kunne have været værre.
   Jeg får heldigvis cyklen igen mandag. Og jeg låner datterens cykel i morgen.

   Slet
 3. Hold dag op.. det er da noget af en punktering..
  Dejligt at i var tæt på hjemmet og at der ikke skete mere..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er den værste punktering nogen sinde. Men effektiv!

   Slet


Tak fordi du med dine kommentarer er med til at gøre bloggen mere levende.