søndag den 25. oktober 2015

Kreativ messe i Fredericia 2015....

Jeg har fået mig en ny mobil, som jeg havde med til Kreativ messe. Jeg har længe haft brug for at udskifte min gamle IPhone, som stædigt nægter at lukke programmer før der er trykket mindst 30 gange på knappen. Det er ikke holdbart i længden, for det strækker min tålmodighed for langt.

Derfor er en ny blevet købt. Og jeg er suverænt gået efter én, der kan tage gode billeder. Også indendørs. Der kunne min gamle slet ikke begå sig!

Den spritnye mobil blev medbragt til Kreativ messe sammen med IPhonen, for SIM kortet er ikke blevet flyttet endnu. Små skridt...

Toget blev bordet fra perronen her i storstaden og 24 minutter senere kunne jeg stå ud i Fredericia og finde vejen til Messehallerne.En fin spadseretur på 2,5 km. Dejligt, så var halvdelen af motionen i hus for den dag.

I Fredericia er nogle af fodgængermændene blevet erstattet af tapre landssoldater :-)
Sødt, synes jeg.

Efter køb af billet drog jeg ind i hal A. Du godeste; selv om klokken kun lige havde passeret åbningstid, var der mange mennesker allerede - og mange - rigtig mange stande.

Jeg gik fortrinsvis efter strikkestande - og dem var der rigeligt af. Jeg mødte blogvenner og SSFS venner. Jeg var forbi Charlotte Kaae's stand og fik kigget på hendes fine nyudgivelse - Grafisk gobelin strik  - og havde da glemt ALT om mit nye mobilkamera, så travlt havde jeg med at suge indtryk, snakke, mærke, overveje og kigge. Jeg mistede også fuldstændig orienteringen derinde selv om jeg begyndt at gå rundt efter et system. Så meget for det!

Så kom jeg forbi pilefletområdet. Og så kom jeg da i tanker om, at jeg skulle afprøve kameraet.
Jeg er ganske godt tilfreds!

Der var workshops her. Det måtte jeg da bare prøve. Et engelprojekt blev valgt.


Kroppens pilegrene er samlet.


Vinger påmonteret og samlet med en knude, hvis navn jeg ikke kan huske :PHoved flettet og englen taget af 'blokken', så nederste kjolekant kan afsluttes. Seje pileender!Færdig engel - ikke bedste billedkomposition, men den er færdig og skaberen er tilfreds med arbejdet!

Det tog en tre kvarter. Og så var klokken blev hen ad to, og maven meldte, at den var sulten, så en stol blev fundet, og den medbragte madpakke fundet frem sammen med en vandflaske. DEt gjorde godt.

Og så gik jagten på at nå at få set det sidste af messen. Det lykkedes ikke, men lidt over fire, kunne hovedet ikke rumme mere. Og så gik turen tilbage til stationen. Det var blevet dejligt solskinsvejr, som jeg slet ikke havde opdaget inde i messehallens elektriske lys og luft.

Og i Hedensted fik jeg Steen til at hente mig ved stationen - jeg var for brugt til at gå tilbage.

Men en rigtig dejlig dag med masser af inspiration. Måske jeg skulle prøve et pilefletkursus?

10 kommentarer:

 1. Det var nemlig totalt overvældene. Jeg var færdig godt middag efter 3 timer. Er imponeret af din langtidsholdbarhed!
  Flot pileflet. Det prøvede jeg for nogle år siden. Det er sjovt at arbejde med... Jeg ville gerne kunne flette en hel kurv!
  Hvilken mobil har du valgt som afløser for iphonen... nyere model eller noget helt andet?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var sjovt at arbejde med pileflettet - jeg elsker at se noget vokse frem mellem hænderne. Og kunne også godt tænke mig at lave en rigtig god strikkekkurv. Ikke fordi jeg mangler kurve - jeg elsker dem - og har i rigeligt tal - ifølge Steen ;-)
   Men at kunne lave sin egen!
   Jeg har valgt Samsung Galaxy S6 Edge. Jeg valgte således en helt ny. Som Steen tørt bemærkede, da der blev vist en reklame for den på tv i dag: 'Det er vist første gang, der er købt en mobil, der stadig reklameres for!'

   Slet
  2. Tillykke med din nye mobil. Selvfølgelig skulle du have den fine version! Jeg har den uden edge ... og er rigtig glad for den. Især for kameraet. God lysfølsomhed og god farvegengivelse. God fotofornøjelse.

   Slet
  3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
 2. Det lyder vel nok spændende. Har godt fulgt med på nettet med dem der har været afsted.
  Glæder mig til at se om du kommer videre med pileflet 😊

  Rigtig god aften.
  Hilsner fra AnjaAnemone

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg havde aldrig været til det før, så jeg var også spændt. Det var helt overvældende. Jeg vil prøve at se i omegnen, om der er flettemuligheder.Det kunne være sjovt.

   Slet
 3. Jeg har ikke været der i mange år - men jeg går også kun målbevidst efter noget med garn og pinde ☺det var da alligevel utroligt, at det lykkedes dig at flette sådan en engel - den er faktisk ret fin ☺ pileflet er flot, men vist også lidt hårdt for fingrene?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tog ca tre kvarter at flette englen - med ventetid for vejledning - og så meget flettearbejde var der ikke i den. Men kan forestille mig, at en kurv ville være mere hård for fingrene. Men det var sjovt!

   Slet
 4. Meget flot engel du har flettet, har kigget mange gange på deres stand når jeg har været der, men aldrig forsøgt at lave noget. Har dog prøvet det på et aftenkursus og det var sjovt. Og æv at jeg ikke kunne komme til messen, er ikke sikker på at jeg kan holde til sådan en lang dag, måske prøver jeg i Middelfart, der er ikke så langt hjem når jeg bliver træt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)
   Det blev faktisk for lang en dag for mig - jeg var virkelig kvæstet, da jeg kom hjem. Men spændende at se, hvad der er på tapetet inden for al kreativitet.

   Slet


Tak fordi du med dine kommentarer er med til at gøre bloggen mere levende.