onsdag den 14. oktober 2015

Ud i naturen....

I går blev det til en dejlig tur til stranden. Vi gik en lang op ad Søren Jessens sand og selv om der ikke var den kraftigste blæst, så var der alligevel lidt. Og det er dejligt. Der er åbne vidder - og ikke ret mange mennesker på stranden. Højvandet var på sit højeste godt en times tid før vi kom - det ses på rillerne i sandet. Der stod vand i mange af dem. Og jeg fandt ud af, at min ene støvle er blevet utæt. Mine støvler holder ikke længe her. Når der er mange knivmuslinger, er det svært at undgå at træde på dem - og de er altså ret skarpe.I dag stod det på en cykletur mod syd. Først en lille tur i Kunstladen - det er obligatorisk - og jeg stod med noget moskusuld i hånden - skal - skal ikke? Det blev ikke. Der skal gøres indhug i lageret først.
Bagefter videre og ca midt på øen til venstre mod Pælebjerg. En skøn cykletur, der efterhånden blev ret krævende med kørsel i både sand og mudder og nogle steder ret smalle stier. Så videre mod Skovlegepladsen, hvor vi aldrig har været før. En herlig legeplads ude i skoven, med plads til både børn, ældre og andre barnlige sjæle. Og med plads til at spise frokost i det grønne. 
Det gjorde vi nu ikke. Et polsk kunstnerpar havde skåret fine træfigurer til stor glæde for alle. Efter en tur i gyngen vendte vi cyklerne hjemad til en velfortjent frokost.

6 kommentarer:

 1. Sikke en dejlig tur. Det er nogle flotte skulpturer. Et imponerende håndværk 😊
  Hilsner fra AnjaAnemone

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi blev også meget overraskede - det var første gang, vi var omkring det sted. Vi har jo ikke små børn ;-)

   Slet
 2. VIDUNDERLIG billeder af strand og himmel! Og riller i sandet.... Der må da kunne strikkes noget over det tema?
  Jeg er imponeret af træskulpturerne, de må tale til både børn og deres ledsagere!

  SvarSlet
  Svar
  1. Standen er aldrig den samme fra den ene dag til den anden. Det er så dejligt at se, hvilke forandringer, der er. Nogle dage er der fyldt med tang, andre knivmuslinger og andre igen ingen ting - bortset fra sand, som så også er forskellig. Den her dag var sandet så hårdt, at vi kunne have cyklet på det - i går sank fødderne godt ned i det. Men det er jo så også det, der gør det så skønt at komme til stranden.
   Vi havde aldrig før været ved skovlegepladsen - det var en god oplevelse. Det kunne være sjovt at have børn med ;-)

   Slet
 3. Hvor er billede 1 dog bare flot :D

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne - der er altid så smukt ved stranden. Jeg kan fylde min mobil med strandbilleder ;-)

   Slet


Tak fordi du med dine kommentarer er med til at gøre bloggen mere levende.