søndag den 29. november 2015

Advent...

I går var store dekorationsdag - stor for mig, da det altid er mig, der står for dekorationerne. Og jeg elsker det!

Det indebærer, at hele køkkenet flyder med gran, stedsegrønne grene, rød kornel, elle-, gran-, fyrre- og andre kogler og med nødder i alle typer: hasselnødder, mandler, valnødder og pekannødder. 
Og bånd og masser af bling bling til at pjatte med. Og så ler, fade, krukker og alt, hvad min dekorationskasse rummer af værktøj, metaltråde i alskens materialer og tykkelser. 

Jo, det fylder. For så stort er vores køkken altså ikke. Et af resultaterne blev adventskransen, der blev tændt i dag og nydt sammen med kaffe og dejlige vafler. Med sukker og syltetøj.

Og vi er kætteriske - vi tænder alle fire lys fra dag ét, Det ser nemlig pænest ud. Vi kan godt holde styr på, hvor vi er i adventsdagene alligevel. 

8 kommentarer:

 1. Lyder som en perfekt første søndag i advent..
  Og nu har jeg mega lyst til vafler.. :P Ha Ha..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. :-)))) Vi får ikke vafler så tit - men det er lækkert, når vi gør. Vi har et ældgammelt vaffeljern stående - i 70' er gult ;P - men det virker!

   Slet
 2. Sikke en dejlig søndag du har haft. Her nåede vi ikke kransen, men søndagspakkerne var på plads, så børnene var glade 😊
  Hilsner fra AnjaAnemone

  SvarSlet
  Svar
  1. Når bare børnene er glade - så er det fint. Det andet nås såmænd nok. Vi skal ikke pålægge os selv for meget. Så går julehyggen let fløjten. Jeg har det princip, at jeg når det, jeg kan og vil.Og det er ikke det samme hvert år :-)

   Slet
 3. Sikke en aktivitet... Jeg er en klovn til dekorationer, så vi pakker en kurv med kalendergaver til mormor og så leverer hun et par dekorationer! Og vi holder os til et lys af gangen! Traditioner og vaner... sjovt at se, hvor forskelligt de falder ud rundt omkring.
  Mmmmhhhhh de vafler ser go'e ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan er vi jo heldigvis så forskellige - men skal heller ikke ærgre sig over det, man ikke gør - det er mit motto. Og traditioner er så forskellige - det er sjovt at høre, hvordan andre gør.
   Vaflerne var bestemt gode - denne gang lavede vi dem med mælk i stedet for fløde. Det var udmærket - men næste gang bruger vi fløde som vi plejer ;-)

   Slet
 4. Hvor er den blevet flot din adventskrans :-)
  Jeg fik lavet en adventsdekoration i en kæmpe kogle fra USA og vi tænder et lys af gangen i advent/venter på Jesu komme :-)
  Søde og hyggelige julestemnings hilsner herfra.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde hilsen Maria. Og tak for rosen. Jeg var lige inde og kigge din kæmpekogle. Den er vel nok fin. Jeg har en ligggende, vi selv har hentet hjem - men den er nok for 'faldefærdig' til at lave en dekoration af. Traditioner er meget forskellige. Sjovt at se og høre, hvad andre gør.

   Slet


Tak fordi du med dine kommentarer er med til at gøre bloggen mere levende.