mandag den 27. oktober 2014

Her i mørkningen...


Det mørkner allerede udenfor. Ja ja - ved det - det er jo fordi, vi har fået vinter- eller almindelig tid tilbage. Og hurra for det. Men prisen er selvfølgelig, at det bliver tidligere mørkt.

Og jeg sidder her og strikker. Det er dog blevet til flere gøremål i dages løb. Der blev tændt op i brændeovnen i formiddags. Sådan begynder vores fyringssæson. Der er endnu ikke tændt for anden varme - bortset fra gulvvarmen i badeværelset.

Resten venter til det bliver for koldt at stå op om morgenen.

Kattene er fodret, lukket ud og ind - mange gange - og de har ligget og slængt sig i stolen tæt på brændeovnen og varmen. Her med hovedet nedad. De er kæmpestore, for de er af racen Maine Coon. Og Dusty her er den største. 

Telefonen har ringet og den har ringet mange gange. Ikke alle sammen med lige gode nyheder.... Og jeg har ikke nået mere end fem omgange på mit sjal. Men det er jo også fremad.
Men det er alligevel lige før, jeg får 'varm kakao og boller fornemmelse', som vi her i huset får, når vejret er lige sådan. Det er nemlig så skønt, når man sidder her i mørkningen og nyder at være inde i varmen, når det er koldt udenfor.

Og så er det jo egentlig ikke så koldt igen. Det er da hverken vinter, sne eller frostgrader.

Men hyggefornemmelsen er der. Og det er dejligt.


Har I andre det også sådan i denne tid? I må gerne kommentere - jeg bliver glad for jeres input.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar


Tak fordi du med dine kommentarer er med til at gøre bloggen mere levende.