tirsdag den 16. december 2014

Lys derude i mørket....

December er mørk - men dagen i dag har været helt fin - solen har skinnet så dejligt. Endda så godt, at jeg kunne se, at mit spisebord og stole trængte til en omgang sæbevand.
Det fik de så. Mens solen skinnede i vilden sky og sendte sine stråler ind i stuen og fristede til at lade havedøren stå åben.

Nu er det mørkt og jeg nyder at kunne tænde lyset ude ved havedammen. Det er lige præcis det, der gør, at vi kan se haven gennem vinduerne. Lysene bliver troligt tændt hver aften, når det er mørkt - og lyset spejler sig i vandet.Steens far hjalp os med at installere dem for nogle år siden. Mens han stadigvæk kunne. Nu er han ikke mere - men vi kan nyde lysene derude og sende en lille positiv tanke af sted.

6 kommentarer:

 1. Det ser smukt ud. Og en smuk tanke sendt ud i rummet.
  Vi har en lang mørk indkørsel (koteletgrund!) og havde købt nogle små solcellelamper hos Harald Nyborg... men ikke om de vil lyse.. nu må vi ud og finde en anden model... ØV!

  SvarSlet
  Svar
  1. Øv hvor træls - det er trods alt et stort arbejde. Vores er købt i Bilka - model Grenå (tror jeg) - og kabler er gravet ned i jorden. De tændes indefra med en fjernbetjening. Steens far var elektriker :-D

   Slet
 2. Jeg faldt lige over din blog tilfældigt.. og følger dig lige via bloglovin.. :D
  Hvor ser det bare hyggeligt ud..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er du velkommet til :-)
   Det er skønt at kunne se noget ude i haven, selv om det er mørkt.

   Slet
 3. Det ser smukt ud med lysene.
  Dejligt du lige havde lidt solskin.
  Hilsner fra AnjaAnemone

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi nyder i den grad at tænde dem, når det er mørkt.

   Slet


Tak fordi du med dine kommentarer er med til at gøre bloggen mere levende.