tirsdag den 23. december 2014

Så godt som klar...

Det er lillejuleaften - julefreden begynder at falde ned over os. Vi trænger!

De sidste indkøb er gjort i dag. Juletræet er kommet på fod og er blevet pyntet  af børnene - som altid. Det er noget mindre end det plejer - i år er vi kun fem, som skal kunne nå rundt om det, når vi efter bedste evne synger julesalmerne.Der er både lyskæde og stearinlys på. Noget af pynten er hjemmegjort - fra første år Steen og jeg holdt jul selv. Andet er kommet til hen over årene.
Steen vil altid gerne have glimmer på, og plejer at få det hvert andet år, men det har børnene lige så stille ladet være med i år. Det er ellers hans tur.
Vi har været på kirkegården  med en dekoration.

I morgen skal vi have flæskesteg og andebryster. Og til dessert Ris a la mande. Grøden skal koges lige om lidt. Jeg glæder mig til i morgen aften, når vi er klar til at spise.

Men første skal lillejuleaften nydes. Ældstesøn har lavet Chile con carne - og bagefter skal vi spille et spil  eller måske se en julefilm. Vi vil gøre lige, hvad vi og børnene har lyst til. Og nyde nogle småkager og hjemmelavede konfekt.

Rigtig glædelig lillejuleaften til jer alle.

2 kommentarer:

 1. Det er en del af julefornemmelsen... At nyde sit juletræ med pynt fra før og endnu før! At spise som vi altid gør! At være sammen om alle traditionerne og lave nogle nye undervejs!
  God julejulehyggeaften til jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det :-) Også god julehyggeaften til dig Anne

   Slet


Tak fordi du med dine kommentarer er med til at gøre bloggen mere levende.