torsdag den 1. januar 2015

Et nyt år....

I bund og grund er der jo kun gået én dag - men det føles alligevel som et stort skridt. Noget gammelt er slut og en ny begyndelse er her. Der bliver gjort status over det gamle og ønsker for det nye melder sig. 
Det er fortsætternes tid - der tænkes over det, man gerne vil gøre anderledes - helst til det bedre og de ændringer, der skal til, overvejes nøje.

2014 sluttede for os i gode venners lag - som altid - sådan har det været i mange år - og af og til kommer der nye til. Børnene er ikke længere en del af vores nytårsfester - de vil hellere være sammen med egne venner. Sådan er det - og sådan gjorde vi da også i den alder. Julen er familiens tid, nytåret er vennernes. 

Vi mødes altid i god tid, så vi kan høre dronningens nytårstale med et glas sekt eller lignende og lidt snacks. Vi har altid sammenskudsgilde - og det er spændende at se, hvad andre bringer. Der var virkelig gjort meget ud af det. Vi havde dessert med - og den levede fuldt op til vores forventninger. Uhmmm. 

I dag er en lidt stille dag -  i lænestol og sofa - kun afbrudt af den lige så traditionelle nytårsgåtur rundt i storstaden - det er godt at få frisk luft. Der plejer ikke at ske de helt store nytårsløjer her. For første gang nogen siden,, er der sprøjtet lidt spaghetti-farvet-noget på  vores postkasse - det er lige til at tørre af. Og det er ok.

Det er fint med sjov - men ikke med hærværk. 

Og det er det, når postkasser bliver sprængt i stykker, som vi så på en nabovej - det er ikke i orden. Og i skolegården lå en opvaskemaskine i tusinde stumper og stykker. 

For 2015 ønsker vi os et fredeligt år, et år med godt helbred og sundhed. Der er såmænd ikke så meget forsæt over det - men det er det, vi trænger til.

Må dit nye år blive fredfyldt, fuld af kærlighed og gode oplevelser. 

4 kommentarer:

 1. Hej Unni

  Rigtig godt nytår. Hvor skønt at I havde en dejlig aften og ikke mindst at desserten var god.

  Træls når der foregår hærværk af postkasser m.v. Jeg synes det er uacceptabelt, og har da tænkt på at jeg nok må med næste år, når de 2 store holder nytår hos os, sådan vi kan lære dem hvad der er god tone af nytårsløjer.

  Vi har også slappet af idag, og lavet så lidt som muligt.

  Rigtig godt nytår til dig og dine.

  Hilsner fra AnjaAnemone

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Anja.

   Det er en rigtig slapperdag i dag. Og hvor vi nyder det.

   Super nytår til jer.

   Slet
 2. Jeg har bare slappet af ...
  Vi kom godt ind i det nye år. Hyggede med mor og ungerne. Mor blv kørt hjem ved 22 tiden og drengene tog hjem, da vi hvde sklet og kigget på de andres fyrværkeri.... Hvor er det trist med de 3 dødsfald.
  På gåturen 1.jan. så vi overraskende lidt svineri efter natten. der plejer ellers at står brugte batterier og ligge masser af raketpinde.
  Nu er det hverdag igen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er forfærdeligt trist med dødsfald i forbindelse med en aften, hvor man fejrer det nyt år. Så vidt jeg har læst, har det været i forbindelse med Chrysantemum bomber. Bare folk dog vil være så kloge, at de holder sig fra det.
   Vi snakkede også om den lille mængde af affalde, der lå. Jeg tror, det hænger sammen med, at vejret var lunt, så man har været tidligt ude og feje.
   Oven på al det festivas, vil jeg også nyde hverdagens ankomme.

   Slet


Tak fordi du med dine kommentarer er med til at gøre bloggen mere levende.