onsdag den 14. januar 2015

Fra min liste....

Det er blandet vejr i dag - det har sneet, store flotte fluffy snefnug, der lagde sig og var væk igen kort efter. Så solskin, der lokkede og trak i mig, og jeg skulle have taget mig en gåtur der, for nu er der igen blygrå himmel og det er sludvejr. 

Jeg har lige hentet dyner ind - de hang til luftning ud af vinduet. Hvorfor kom jeg ikke afsted?Jo -fordi jeg har min liste. Jeg laver hver dag en liste med de ting, jeg gerne vil  nå. Det giver mig et godt overblik over dagen og hjælper mig med at huske det, jeg skal huske.
Nogle af punkterne er altid mere vigtige end andre. Og sådan var det lige præcis i dag. Jeg havde et par mails, jeg skulle skrive i dag, og mens det blev ordnet, skinnede solen i højen sky. Og nu hvor jeg er klar til min gåtur - mangler blot lige at få overtøjet på, ja så har vejret lige ændret sig.

Jeg venter lige lidt endnu - kigger ud af vinduet og kan se, at et eller andet sted hænger solen og giver skyerne et gul-gråtlys -  og når regnen holder og det blygrå er helt væk, så er jeg så klar.

For ud skal jeg. Det gjorde mig så godt i går. Også selv om det var isnende koldt.

4 kommentarer:

 1. Jeg nåede ud på en god lang tur... iført regnbukser! Men det var mere for at holde varmen, der faldt bare lidt vand i starten af ruten.. Og undervejs hørte jeg torden.. Da jeg landende hjemme var strømmen gået! Så det var med at få startet på relæet, så jeg kunne skrive på blog og mail osv!! Min Endomondo svigtede; jeg må have trykket på noget.. så jeg jeg måtte tegne ruten op hos I Form, det blev til 7,2km. Det var ok.
  Nu vil jeg have kaffe!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var godt, du nåede det og fik en god lang tur. Det er en god idé med regnbukser til at holde varmen.
   Jeg er lige kommet hjem . blev ikke så lang en tur som i går - og jeg nåede også at få en gang hagl på vejen hjem. Men også sol :-D

   Slet
 2. Jeg fandt selv ud af i dag at jeg bare skal springe til, når solen skinne.. Havde en fantastisk tur.. :D

  Knus <3

  SvarSlet


Tak fordi du med dine kommentarer er med til at gøre bloggen mere levende.