tirsdag den 13. januar 2015

Ude isnende blæst...


Jeg MÅTTE ud at gå i dag. Nu har jeg ikke været ude at gå de sidste tre dage - og det har været svært at falde i søvn. Så trænger jeg til at komme ud. 

Steen ville gerne med. Jeg har vandtætte sko, han har ikke. Så turen kunne ikke gå gennem skoven. Efter alt det regn der er kommet, var vi bange for, at vejen der i gennem ville være for mudret. Vi prøvede, men da Steen tog sig en glidetur kort efter, vi var drejet derind, valgte vi i stedet, at gå ad asfaltveje udenom. 

Så længe der var medvind var det ok, men på strækningerne med modvind. Uhhh - det var isnende. 

Flere steder langs vejen stod vandet på markerne helt ud til vejen. Og de små klatsøer, der normalt er der, var i dag store store søer. Og gadekæret i en lille landsby er vokset til næsten dobbelt størrelse. 

Turen rundt om skoven blev på godt 7 km. Så den er halvanden km længere end turen gennem. 
Det var skønherligt at komme hjem og få tændt op i brændeovnen, få lavet kaffen og så få strikketøjet i hænderne. 

Med råhygge indendørs dukkede solen frem udendørs - næsten da. Dens stråler på skyerne i det mindste. Så det måtte jeg lige ud og fange. Jeg har ikke set vejrudsigt i dag, men er sikker på, at det er lovning om godt vejr i morgen. Jeg er også sikker på, at eftermiddagen er blevet længere. Det går den rigtige vej. Jeg glæder mig til lys og varme.


4 kommentarer:

 1. Åh... hvor er den himmel smuk! Det var godt du kom ud... Og flot distance...
  Jeg har heller ikke været ude i flere dage. Så jeg vovede mig ud, med planer om en god travetur.... Lige til den mørke sky pludselig dukkede op og faldt ned oven i mig!!! Så kortede jeg min rute af! Hagl og regn ja, vinden var isnende! Og mine bukser gennemblødte (regnbukserne hang selvfølgelig derhjemme!). Den kombi var KOLD, det gjorde faktisk ondt i mine lår den sidste kilometer!!!
  I morgen tager jeg regnbukserne på... og så går jeg en lang tur! Dagens distance var sølle 3,4km....

  SvarSlet
 2. Nej - våde bukser og isvind er en dårlig kombination. I det tilfælde havde jeg også ilet hjem. Vi gik lige ved totiden - på det tidspunkt var vejret ok - bortset fra kulden fra vinden.

  SvarSlet
 3. Nå er jeg lei av regn, vind og kulde, blir en innedag, kanskje ved symaskinen idag...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jaunar er hård at komme igennem. Min eneste trøst er, at jeg kan mærke, at dagene bliver lidt længere hver dag. Jeg VED det!

   Slet


Tak fordi du med dine kommentarer er med til at gøre bloggen mere levende.