onsdag den 21. januar 2015

Låst op og i....


Vågnede totalt låst i lænden i morges - måtte kravle ud af sengen. Så der var ikke andet for end at komme ud at gå en tur, så snart steen var sendt af sted. Så ikke kun pulsvarmere, men også vanter kom på i dag. Og et halstørklæde. Det kan mærkes, at det er koldere.

Der var rimfrost. Og det var flot. Og det var så den sol, jeg så i dag. Godt gemt bag skyerne.Havde den nu skinnet, så havde der jo ikke siddet rimfrost på alle grenene. Mine lår var rigtig kolde, da jeg kom hjem. Det gør godt at komme ud og få luft - for både krop og sjæl.
Gad vide om vinteren vil bide sig fast nu? Den må godt. Forår i januar er for tidligt. Det må godt vente til marts. Det skal heller ikke vente alt for længe. Jeg glæder mig allerede til at komme på havearbejde. 

Hjemme igen havde ryggen det meget bedre. Den var blevet mere bevægelig. Og så kunne jeg ordne lidt hus. Opvask og øverste hylde i opvaskemaskinen tømt. Den nederste kan jeg ikke. Håber snart det bliver bedre.
I dag skulle jeg have været til strikkecafé. Det kom jeg ikke. Jeg ville slet ikke kunne have kravlet op i bussen, så jeg blev hjemme og lavede min egen énmandscafé. Der er blevet strikket på sjalet og drukket kaffe. Og jeg har nået meget. Der er dog lang vej endnu. Mangler 2½ række blomster - med to masker ekstra på hver omgang. Men så længe det skrider fremad, så går det. Det er superhyggeligt at strikke. Også selv om det kræver koncentration.

Ryggen  er låst igen, men i morgen skal jeg heldigvis til kiropraktor igen.

2 kommentarer:

 1. Sikke nogle skønne billeder... Jeg kom ikke ud og gå... til gengæld kom jeg til Strikkehygge! Vores helt uformelle møder på biblioteket. Denne gang var vi 8. Og snakken gik livligt om strik og alt andet!!!
  Håber du snart kan blive låst op... Det er så smertefuldt med lændehold. Og man spænder op i resten af kroppen for at hjælpe, men det hjælper ikke!

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at du kom til strikkehygge. Når vi mødes er vi mellem 20 og 40, der er altid nok. Det er nemlig bare superhyggeligt. Og rigtig god inspiration. Der komme også unge ;-)
   Nej at spænde op, hjælper ikke noget - men det er bare noget kroppen gør, selv om jeg fortæller den, at den ikke skal. Hihi

   Slet


Tak fordi du med dine kommentarer er med til at gøre bloggen mere levende.