tirsdag den 20. januar 2015

Drømme og håndbold....

Var til kiropraktor i dag. Det var tiltrængt. Min lænd var fuldstændig låst i morges. Jeg måtte trækkes op af sengen. Det er lidt bedre her til aften, men skal til kiropraktoren igen på torsdag.

Vejret i dag kaldte ikke ligefrem på en gåtur. Med sjappet var jeg bange for at glide og få et ekstra træk i ryggen. Så jeg blev hjemme. Men så har jeg da fået strikket en masse. Og det er jo også godt.

Og mens jeg har strikket, så er der god tid til at sidde og drømme om sidste års ferie. Jeg savner sol og sommer - og i det hele taget lysere vejr.Da vi fløj hjem, var der heldigvis ingen skyer over Australien. vi flyver her over Quensland i Australien. Det er regnskovsområde - og det ses også fra luften.Jeg kunne ikke lade være med at tage dette billede af et skilt i lufthavnen i Cairns. Jeg tror, det er første gang nogen sinde jeg har skraldgrinet på et toilet.  Det, skiltet fortæller, burde være indlysende. Men det er det åbenbart ikke. Ikke i alle lande.

Lige nu står den på håndbold. Det er nervepirrende. Føringen svinger frem og tilbage, det står meget lige, men jeg synes, at danskerne ikke er så målsikre i dag.Rent faktisk er der kun et halvt minut igen. Og stillingen er 30-30. Og jeg har ondt i maven af spænding.

4 kommentarer:

 1. Åh ja, jeg drømmer mig virkelig også væk til sol og sommer..

  Jeg følger også med i håndbolden og puhaa det var noget af en kamp mod tyskland..
  Jeg er sku lidt nervøs for om Danmark kan komme i en finale.. De skal virkelig oppe sig lidt..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var ærgerligt, at de ikke lige fik det sidste mål. Det havde været godt. Jer er ikke så god til at se noget SÅ spændende. For spændende!

   Slet
 2. Jamen det var jo ikke til at se bold og strikke samtidig med at trykke tommeltotterne flade! Det var lidt for spændende..
  Så er det mere fredfyldt at drømme om ferie! Vi har lige bestilt en forårstur til London... Manden skal over og kigge i parkerne og gerne købe frø til køkkenhaven... Sidst vi var derovre var i november 2013... lige før Bodil besøgte Danmark!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du ret i. Det var FOR spændende.
   Der er så dejligt i London. Er det bedre at købe frø i England? Vi kommer jævnligt derover. Har da idéer om sommerferien :-) - at den kunne gå til London eller Skotland.

   Slet


Tak fordi du med dine kommentarer er med til at gøre bloggen mere levende.