fredag den 6. februar 2015

Det var kattens----

Det er ikke let at fange Dusty på et kamera. Hvis der er det mindste mørkt, er han bare en mørk klump. Og bruger jeg blitz, lukker han altid øjnene med mindre, jeg overrasker ham. Men så er det fordi, han lige har drejet hovedet, og så bliver billedet uskarpt.

Men i dag lykkedes det.Dusty er af racen Maine Coon. Han er neutraliseret ligesom hans bror Dumbledore. De to drenge kommer rigtig godt ud af det med hinanden. Der er aldrig hvæs eller riv. Og så har de hver sin personlighed. Der har altid boet katte her hos os. Det er dejlige dyr. Men billigt til salg, når de om natten uden omsvøb gør opmærksom på, at de vil ud - og når jeg så står op for at lukke dem ud, så vil de bare have selskab til at spise ved madskålen.

Vejret var utrolig smukt i formiddags. Og ingen sol, men pænt da Steen og jeg var ude at gå en tur. Vi fik gået 8,5 km, så det blev da en god tur.

I afen fik vi calzone pizza - Steens hjemmeladede - uhmmm.lækkert.

I aften vil vi hygge os foran fjernsynet, jeg med et strikketøj i hånden.

2 kommentarer:

 1. Sikke en flot kat du har. Kan godt forstå du er glad for dem begge.
  Lækket med hjemmelavet pizza, og sikke en flot lang gåtur I var på.

  Her blæser det godt idag, så vi holder os inden døre og nyder fred og ro og her er lunt.

  I aften står den på grandprix. Det bliver hyggeligt.

  God lørdag.

  Hilsen AnjaAnemone

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er en rigtig dejlig blæst i dag. Steen har været ude at løbe, og jeg har gået en laaaang tur. Jeg kan desværre ikke løbe mere for mit knæ, men så jeg jo gå.

   Slet


Tak fordi du med dine kommentarer er med til at gøre bloggen mere levende.