mandag den 20. april 2015

På mærkerne igen...med nyt strikketøjJeg er nu ved at være ovenpå igen efter godt en uge med en træl influenza. Jeg har ikke orket det helt store - sovet, har fulgt med i blogland, nusset lidt rundt og strikketøjet har der heldigvis været lidt overskud til.
Sjalet er jo færdigt, og selvom jeg har flere andre projekter igang, så syntes jeg alligevel, at der skulle en ny begyndelse til. Jeg købte for et stykke tid siden garn hos Karen Noe, både til et tørklæde og så til en sommerbluse med et skød.
Tørklædet er påbegyndt på, men nu tænkte jeg jo lige, at sommerblusesæsonen kommer før tørklædesæsonen, så det garn blev altså hevet frem - og noget af det blev vundet op til et krydsnøgle.

Og så var det ellers igang.Strikketeknikken er dominostrik - der strikkes først et skød, om består af to rækker firkanter - de øverste de mindste. Derefter samles der masker op, tages lidt ind - og så er det sjove sådan set overstået.
Fra skød og op til skuldrene består mønstret af retriller med en hulmaskerække på hver sjette pind. Kedeligt!

Det må så være mit nye tv-strikketøj. Garnet er bourettesilke - og er rigtig lækkert - men uendelig tyndt. Jeg har måttet vælge pind nr 2½ for at få min strikkefasthed til at passe. Så det bliver nok til næste sommer, den bliver færdig. Måske jeg skulle finde tørklædet frem igen?

Ind i mellem har jeg været ude på en forsigtig gåtur - bare lige en runde i skoven og minsandten om ikke lige rådyrene er der igen. Sådan lige midt i billedet.
De har såmænd nok været der hele tiden - det er mig, der ikke har set dem i lang tid.

Endelig er der også bliver nusset med misserne. Og de har underholdt. Som da de i weekenden lå her på trappen - næsten helt symmetrisk. De elsker at opholde sig på trappen - det er også tit her, vi leger med dem - og her kan de ligge og overskue stuen. Et godt sted.
Nu er jeg frisk igen,mit  hosteri er ovre - Steen døjer med sin. Foråret er kommet bragende - og solen er blevet nydt til fulde. Det hjælper så godt, når jeg kan komme ud og nyde, at være til.

Cyklen er fundet frem og efterpumpet. Den blev tjekket i dag ned en god tur rundt i omegnen.

Livet er godt.

2 kommentarer:

  1. Dejligt at høre, at du er ovenpå igen. Så er det bare med at komme ud i luften og nyde foråret. Spændende at se din sommerbluse færdig

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg håber at få den færdig til denne sommer, men med tynde pinde? Jeg opdagede for lidt siden, at jeg var sprunget over et hul - så alt, hvad jeg har strikket i dag måtte jeg pille op :P På den måde går det slet ikke.

      Slet


Tak fordi du med dine kommentarer er med til at gøre bloggen mere levende.