tirsdag den 14. april 2015

Host og sprut, men hverken fugl eller fisk..


Der hostes og spruttes her i huset. Steen har døjet haft det i over fire uger nu, og jeg troede helt ærligt, at efter tre uger, så ville jeg da slippe. Men næ nej, sådan skulle det altså ikke være. Så nu har bidraget til gø-koret den sidste halvanden uges tid.

Jeg får så ondt i maven og i ryggen af at hoste. Og da det er så viseligt indrettet, at det især sætter ind, når jeg ligger i sengen, så jeg ikke kan sove om natten. Derfor er det også tilstødt en grum hovedpine. Morgenen begynder med hoste og hovedpine, men ellers ok og feberfri  men op ad dagen kommer feberen, men det resultat, at jeg ikke rigtig føler mig syg ind i mellem. Det er sådan noget, hverken fugl eller fisk.

Det er alt sammen noget, der kommer og går - men aldrig fuldt og helt. Så det følger fuldstændig mønstret fra Steen.

Så jeg er syg - men egentlig ikke helt syg nok til at ligge i sengen.

Jeg har ryddet lidt op og gjort lidt rent, men mærker nok, når jeg trænger til at sætte mig. Fordi jeg ikke helt har luft nok til det helt store. Jeg kunne have lyst til at ordne have - den trænger - men det er vist at udforske skæbnen lidt rigeligt. Jeg har læst og strikket - men alligevel ikke helt så meget, som jeg gerne ville.

Men så har jeg alligevel taget godt med tøj på og gået en tur. Lige så stille - og oplevet lidt forår ind i mellem.. De dage, hvor vejret var godt.Et par tudser blev det til.

Jeg glæder mig sådan til jeg bliver rigtig rask. Jeg har jo nogle billeder af et sjal, jeg skal have taget. Og nu har jeg jo bestemt mig for, at de skal tages udenfor.

Men her er alligevel ét indefra, hvor det ligger til tørre.


Mere - når jeg er klar med billeder.3 kommentarer:

 1. ÆV... Træls! Det er nogle yderst potente baktusser.... Håber det snart er overstået for jer begge.
  Skønne forrstegn... Jeg sidder og kigger ud til vores mirabelle der står som en hvid sky. og anemonerne kigger op gennem bladenen ved foderpladsen. Det grønnes overalt.
  Dejligt at være nået så langt med et sjal... Selvom der opstår et hul bagefter... lige som når man er færdig med en tyk bog, som man har været helt væk i...
  Glæder mig til mere om sjalet....

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg også snart, det får en ende. Det er så opslidende.
   Det er så dejligt, at foråret endelig er her - nu tror jeg på det. Der er lys, der er lune i luften og solens stråler varmer - indendørs i hvert fald. Vinden gør det godt nok noget koldt, så vi måtte tænde op i brændeovnen i går. Men det kommer. Jeg glæder mig sådan til udeliv igen.
   Du har ret - der er et tomrum. Jeg gik dog i gang med en avistrøje til Steen før vi tog til Belgien, så den har jeg da. Og så også en Karen Noe sommerbluse - desværre er der fejl i opskriften, så nu venter jeg på at få en mail med rettelser. Men du skal nok høre mere om sjalet. Allerede nu er jeg klar over, at der er nogle ting, jeg vil gøre anderledes næste gang ;-)

   Slet
  2. Der mangler lige et 'håber' i øverste linje ;-)

   Slet


Tak fordi du med dine kommentarer er med til at gøre bloggen mere levende.