torsdag den 7. maj 2015

Huhej, hvor det går....3. afsnit

Jeg var i strikkecafé i går og fik strikket på avistrøjen. Og også i aftes blev der rundet den ene omgang efter den anden - sådan efter omkvædet 'Jeg tager lige en runde mere - og én til - og én til' - og lige med ét havde jeg strikket 25 cm ærme.Så vidt, så godt. Indtil det gik op for mig, at jeg skulle have skiftet farve efter 15 cm. Nu bestemmer jeg selvfølgelig selv, hvornår jeg vil skifte. Men det ville sådan set være helt ok efter 15 cm - og bestemt ikke ok efter 25 cm.
Strikketøjet blev efter en del banden og svovlen lige så stille lagt ned i strikkekurven. Og der blev det liggende til i eftermiddags. Jeg har jo heldigvis flere strikkeprojekter i gang :-))))) Endnu en god grund til at have det.

Men så var der heller ingen vej udenom. Pinden blev hevet af og der blev pillet op til der var 15 cm ærme tilbage.

'Er den her trøje til mig? '6 kommentarer:

 1. Man kan jo lisså godt få det overstået!
  Ser ud til at trøjen er godkendt... sådan i gulvhøjde!

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er ikke andet for.
   Der går ikke mange sekunder, før Dumbledore er der ;-)

   Slet
 2. Det der med flere strikketøjer - det har min mor også, og når jeg strikker så har jeg også altid to igang. Med min syning har jeg gjort for vane at klippe en hel masse som jeg kan tage og sy :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig godt at være parat til enhver tid - og situation - køre i tog/bil, se tv, snakke osv. Hvert strikketøj til sin tid ;-)

   Slet


Tak fordi du med dine kommentarer er med til at gøre bloggen mere levende.