søndag den 14. juni 2015

John Mogensen....

Vi måtte op tidligt i morges. Klokken 8 skulle vi stille på Daugård strand for at hjælpe med at sætte op til den årlige koncert, som Rotary Hedensted arrangerer for at samle penge ind til godgørende formål.

Der skulle sættes madbod og borde op, ølvogn skulle rigges til, grill tændes og gøres klar, område afmærkes, sættes trafikskilte op og endelig skulle elektricitet og  alt musikgrej og lyd på plads.
Kommunens folk kom med skraldespande samt sække. Og elektrikeren kom og lagde kraftstik til musikken. Jo - der er mange små og store ting i orden, før en koncert kan løbe af stablen.Men klokken 12 var det hele klar og bandet 'Fut i Fejemøjet gik på scenen. Jep - et John Mogensen kopiband. Og de gjorde det supergodt. Sangeren havde lige netop John Mogensens stemme - og udseende - jeg synes nu, at stemmen er det vigtigste.
De spillede nogle timer og vi kom igennem rigtig mange af klassikerne.

Så var der pause, hvor scenen blev gjort klar til næste band. Imens blev der solgt de sædvanlige lodder til Amerikansk lotteri - jeg købte en pæn bunke - men ingen held i år.Og endelig kunne 'Gasoglim' gå på scenen. Regn selv ud hvem de kopierer ;-)
De spillede rigtig godt - men forsangerens stemme var alt for forvrænget, så det var en gru at høre på. Ærgerligt - for de kunne sandelig godt spille.

Bagefter skulle hele processen gentages i omvendt rækkefølge. Så først efter 5 kunne vi trætte køre hjem.

Vejret holdt heldigvis. Godt det ikke var i går - så var vi druknet i regn - for det stod ned hele eftermiddagen i går.

Til gengæld blæste det - og sædvanen tro stod vinden lige ind fra fjorden op over koncertpladsen. Men det ved vi jo - så vi var godt forsynede med trøjer - hjemmestikkede selvfølgelig- og tæpper.

2 kommentarer:

 1. Travl og festlig dag! Gode kendte numre på programmet. Men højtalere kan ødelægge meget god musik.
  Ja, vejret har vist generet mange arrangementer. Vi har også haft regnvejr (men så må man jo hygge og strikke!!)
  Og det blæser en halv pelikan igen idag. Det var en råkold fornjelse at fodre og vande fuglene. Nå.. de pjasker lystigt rundt i fuglebadet og fodrer ungerne efter tur....

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er dejligt at komme ud og høre noget musik. Forvrængningen var dog ikke højttalernes skyld - det var samme udstyr til begge koncerter - næ, jeg tror, det handlede om at få forsangerens stemme til at ligne Kim Larsens - og i den ivrighed fik de forvrænget den alt for meget - på mixerpulten.

   Det er rigtig råkoldt i dag. Øv - trænger sådan til noget varme.

   Slet


Tak fordi du med dine kommentarer er med til at gøre bloggen mere levende.