tirsdag den 9. juni 2015

Så sprang Sommerbluse med skød af pindene...

I april fik jeg begyndt på denne sommerbluse med skød - og nu er den endelig sprunget af pindene.Den har både været sjov og kedelig at strikke. Sjov på grund af skødet og halsen, som er dominostrik - kedelig fordi pindene var str 2½ og garnet tyndt og det var frem og tilbage - og frem og tilbage - kun afbrudt af en hulrække på hver 6. pind. Desuden var jeg nødt til at holde øje med at jeg fik hele tråden med.

Men resultatet! Det er bare helt okay. Det er lækkert bourettesilkegarn fra Karen Noe.

Jeg var lidt for nervøs for at halskanten ville blive for nedringet, men efter dominofirkanterne, sidder kanten helt perfekt tæt til.Jeg skulle nok have valgt en størrelse S i stedet for M. Den sidder lidt løst.

11 kommentarer:

 1. Den er blevet rigtigt sød. Den halsudskæring er elegant. ligger fint ned i V-et. Og så er blå jo lige sagen!
  Vil give dig ret i at den er lidt til den løse side. Kan det ikke rette sig i vask? Jeg strikkede top en i bourettesilke, den overgik til en (slank) veninde efter vask!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne - jeg er yderst tilfreds med halsudskæringen Det sidder nemlig godt. Jeg HAR vasken på billedet :P så det er nok ikke noget at gøre. Tør i hvert fald ikke putte den i vaskemaskinen.

   Slet
 2. Den er rigtig sød. Jeg synes du har ret i at den er lidt for løs. En størrelse mindre til dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - det er lidt ærgerligt. Så kan jeg jo bare strikke en ny - måskeeee - engang. Den var ikke så sjov at strikke som sjalet.

   Slet


Tak fordi du med dine kommentarer er med til at gøre bloggen mere levende.