mandag den 22. juni 2015

Til en lille ny....

En lille babytrøje er sprunget af pindene. Den er til vores genbo, som har lige født en dreng. Den er strikket i BabyAlpaca Silk. Og det er ikke spor for varmt i denne 'sommervarme'. Den er strikket på pinde 4½, så den er dejlig blød og luftig. Jeg tror faktisk det er meget passende lige nu.
Fakta: 
Mønster: 'Trøje' af Sys Fredens fra bogen 'Under et'.
Størrelse: 0-6 mdr.
Garn: BanyAlpaca Silk fra Drops købt i Wollsucht, Rotestrasse, Flensburg,
Pinde:  4½
Vægt. 91 g.

Vores Dusty, som er en Maine Coon er meget svær at fotografere, fordi han er så mørk. I hvert fald indendørs. Udendørs er en helt anden sag. Her ligger han på sin yndlingsplads - lige midt i en staude - og tror, han er aldeles usynlig. Stauden er nemlig meget højere, end han er, når han ligger ned. Her kan han ligge hele dagen - og gør det også, når det ikke regner.

4 kommentarer:

 1. Hej Unni
  Det er en rigtig fin trøje du har strikket. Baby Alpaca er noget skønt garn. Jeg har strikket et par huer i det. Det er også meget behageligt at sidde med i hænderne når man strikker.
  Skønt med katten og en ynglingsplads.
  Rigtig god strikkelyst.
  Hilsner fra AnjaAnemone

  SvarSlet
  Svar

  1. skal du have Anja. Det er nemlig rigtig lækkert at sidde med. Jeg har nydt det. Og lækkert blødt at røre ved. Der var desværre ikke nok garn til en lille hue også.
   Dusty er vores lille kælemus.
   Og jep - næste projekt er allerede i gang.

   Slet
 2. Han lyder lad og doven som en rigtig hankat skal være - han er dejlig :-) Og det er den lille babytrøje også - og den kan sikkert sagtens bruges, medens vi sukker efter et par varmegrader :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Han er lige præcis så doven, som en hankat skal være ;-) Og en rigtig kælepot.
   Jeg tænkte lige netop, at en lun trøje måtte være sagen med de sommertemperaturer, vi har.

   Slet


Tak fordi du med dine kommentarer er med til at gøre bloggen mere levende.