fredag den 26. juni 2015

Zig-Zag sommerbluse....

I maj var jeg på garnudsalg.  Jeg fik købt noget dejligt bomuld/hør garn - Lincot i forskellige farver. Det gule er ved at blive strikket op i en sommerbluse af Marianne Isager.


Modellen er Zig-zag og opskriften er i Strik a la Carte 1. Farven er ikke helt som på billedet - mit mobilkamera kan slet ikke ramme den. Den er mere gul. Jeg strikker en tynd tråd af tussahsilke med - så passer strikkefastheden bedre. Den er varieret og dejlig at strikke. Jeg sætter grøn markør hvor jeg skal tage ud og orange, hvor jeg skal tage ind. Det gør det nemmere.

Ude i haven er mine pæoner sprunget ud nu. De stor tunge og farverige og lyser godt op i bedet. Jeg elsker pæoner.
6 kommentarer:

 1. Zig zag blusen er et godt strik at hygge sig med. Jeg bruger også maskemarkører til at styre begivenhederne! Spændende trådblanding, den bliver da lækker at bruge.
  Hvor er din pæon skøn. Mine er slet ikke så langt endnu. Jeg går og vogter over dem, jeg holder nemlig også meget af pæoner.

  SvarSlet
 2. Jeg er sikker på, den bliver lækker.
  Du bor også lidt nordligere for Hedensted ;-) - og så er mine pæoner endda sent på den. Bedet har kun formiddagssol - det er derfor.

  SvarSlet
 3. Jeg bruger også altid farvede markører på den måde - det gør livet så meget lettere ☺ det bliver en skøn bluse ☺ Pæoner er så smukke - jeg har kun en enkelt træpæon og den er forlængst afblomstret, men det er smukt så længe det varer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg svarer kun på det her indlæg ;-)
   Og pæoner står i bund og grund ikke så lang tid - men de er skønne.

   Slet
 4. Jeg bruger også altid farvede markører på den måde - det gør livet så meget lettere ☺ det bliver en skøn bluse ☺ Pæoner er så smukke - jeg har kun en enkelt træpæon og den er forlængst afblomstret, men det er smukt så længe det varer.

  SvarSlet
 5. Jeg bruger også altid farvede markører på den måde - det gør livet så meget lettere ☺ det bliver en skøn bluse ☺ Pæoner er så smukke - jeg har kun en enkelt træpæon og den er forlængst afblomstret, men det er smukt så længe det varer.

  SvarSlet


Tak fordi du med dine kommentarer er med til at gøre bloggen mere levende.