tirsdag den 14. juli 2015

Til bords med Michelin... Dag 15

Der findes kun een enkelt indisk restaurant, der er med i Michelinguiden. Den hedder Quilon og ligger i London. 

Og der spiste vi i går. Bare Steen og jeg. En oplevelse af de helt store. Ikke bare god mad, men der blev også kræset for os - på en diskret måde. 

Vi valgte os en to-retters menu og kunne vælge mellem forskellige forretter og hovedretter. 
Vi valgte vores retter således, at vi kunne smage mere forskelligt. Da vi havde bestilt fik vi nogle små appetisers med forskelligt dip til. Det blev nøje forklaret, hvad der var stærkt og med hvilken styrke. Til forret valgte vi kyllingebryst samt rejer og dertil fik vi små pandekager med fyld af grønsager og kartofler. Der hørte også en sauce til. Til hovedret havde vi valgt små skiver andebryst i en sauce samt kyllingebryst i en sauce. Tjeneren valgte tilbehør for os: citronris samt en spinatret. Dertil en slags brød og skål med youghurt, som tjeneren forklarede var godt til at fjerne en alt for stærk smag fra krydderier. Vi smagte på den, men havde slet ikke direkte brug for den. Vi havde valgt en medium styrke på krydderierne. 

Vi drak øl dertil. Og der blev sørget for, at vi hele tiden havde vand i vandglassene. Udover at maden smagte som englesang, så var det en skøn oplevelse i den grad at blive kræset for uden at det virkede påtrængende. 
Efter middagen fik vi dessertspisekortet - vi var ikke mere sultne - men kunne godt bruge en kop kaffe. Og den var der ingen pris ud for på spisekortet. Jeg kan lige tilføje at det ikke var billigt, men at vi bestemt heller ikke følte os flået. Det er ikke sidste gang, jeg vil forkæle mig selv på den måde. 6 kommentarer:

 1. ihhhh... mundvand fra morgenstunden.... Velbekomme.... Det ser både spændende og lækkert ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var alle pengene værd. Og fortjente sit helt eget blogindlæg ;-)

   Slet
 2. Uhmmmm - jeg ELSKER indisk mad og dét der lyder overordentligt godt :-) Kvalitet koster altså penge og hellere gøre noget rigtig godt en gang imellem end noget halv dårligt det meste af tiden ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt enig. Og nu havde rigtig mange frokoster i ferien været selvsmurt. Det er ikke sidste gang, vi gør det. Det er helt sikkert.

   Slet
 3. Wow det ser overdrevet lækkert ud.. :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen det var jo lige det, det var ;-)

   Slet


Tak fordi du med dine kommentarer er med til at gøre bloggen mere levende.