onsdag den 12. august 2015

Sikke en mulighed....

I søndags var vi i Billund lufthavn for at hente den ny udvekslingsstudent til Hedensted Rotaryklub. 
Det er  Jimena fra Argentina - midt i billedet med skiltet. Hun bor hos os den første uge, så vi kan få ordnet diverse papirer, få hende i gang på sprogskolen og få lært hende at kende, inden hun rykker videre til den første værtsfamilie i Horsens. Der skal hun være storebror for Søren, men storesøster Sarah - helt til højre er i Mexico på et års udvekslingsophold. Hun tog af sted i dag.
Hvem der var ung i dag og havde de muligheder!

Hun er en sød pige og jeg håber, at hun får sit livs mest fantastiske år. Hun skal gå i 2. g på Horsens gymnasium.


8 kommentarer:

 1. Det er så spændende for de unge mennesker, og skønt der er disse muligheder.
  Jeg havde ikke økonomi til at sende mine dejlige børn 4 stk. Ældste og yngste har fundet deres muligheder via uddannelse, ældste gik et år på international kokke skole, hvor hun oplevede at være ude flere forskellige steder i EU og opøve en hvis ekspatise herhjemme.
  Yngste læser til pædagog, Hun har her haft en mulighed for at læse en dd (Double Degree), hvor hun har været 1 år i Rumænien som ERasmus studerende.
  Linket er til denne uddannelse
  https://www.ucviden.dk/portal-via/da/projects/double-degree-mellem-via-uc-og-bucharest-universitet(be29624a-bc13-4ed0-b98e-f75373f63e65).html
  Ønsker jer en dejlig uge med den unge pige.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Abildjyden
   Tak for at dele dine tanker. Der er heldigvis mange forskellige muligheder for at få gode oplevelser i hus for de unge. Kun vores yngste kom af sted på et års udvekslingsophold. Men det var også supergodt. Begge ældre brødre tager uddannelser, der giver adgang til arbejde i udlandet - hvis de har lyst til det.
   Min nevø er uddannet kok og en del af denne uddannelse tog han i Frankrig. Fantastiske muligheder at have.

   Pædagoguddannelse med et års ophold i Rumænien lyder bestemt spændende.

   Slet
 2. Det må godt nok være en oplevelse for livet. :D

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er der ingen tvivl om, at det er. Min mand var i sin tid udvekslingsstudent i USA - og er slet ikke i tvivl om, at det ændrede hans liv og var med til at bestemme hans valg af erhverv senere.

   Slet
 3. Det er dejligt at høre at nogen er aktive indenfor udveksling. Vore 3 børn har alle været ude et år med AFS og er kommet hjem med fantastiske oplevelser, og jeg har selv været aktiv i foreningen i 16 år. Det var så dejligt at arbejde med de unge mennesker. Jeg har et stort hjerte for udveksling.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har vi også. Vi nyder at have unge mennesker boende og hjælpe dem med at få en godt ophold med mange udviklende oplevelser. Vi har selv haft 4 boende her i 4 måneder ad gangen. I Rotary bor man hos mindst tre familier. Det giver et godt indblik i forskellige familiemønstre for den unge.Nu er min mand councellor , og så må man ikke være værtsfamilie. Men vi har heldigvis god kontakt med den unge i klubben.
   Vores yngste var i Australien et år.

   Slet
 4. Argentinia veldig spennende... datter min var et års udveklingsabhold i Frankrike... skoleår 11 -
  Fantastiske muligheter... og veldig interessant for deg og dine. Hilsen til deg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for kommentaren Barwitzki. Det er en fantastisk oplevelse at komme ud i et år. Vores yngste var i Australien for 4 år siden og havde en fantastisk ophold.

   Slet


Tak fordi du med dine kommentarer er med til at gøre bloggen mere levende.