lørdag den 19. september 2015

Strik, strik, strik....


TV syd sætter en bil på højkant. Man skal blot melde sig ind i TV's klub. For 120 kr om året. Det forlød ikke, om beklædningen følger med. Jeg var inde at sidde i den - og vil sige, at den klædte mig. Jeg er tilhænger af røde biler :-D Der manglede dog strikket sædebetræk - en alvorlig mangel i mine øjne.

Men damens sjal er rigtig flot.Inde på skolens bibliotek var der strikkeudstilling - Knitting Peace. Og engle af Koushi havde sandelig også sneget sig ind i udstillingen sammen med en reklame for hans bog. Øv - billedet blev lidt uskarpt.


Og sandelig også en charmerende samling butterflyes - rigtig fine.
En fin lille udstilling af små fine strikkede dukker og dyr af Trine Abildgaard Jensen.
 Samt en hel del trøjer af Annette Danielsen - her en enkelt.


En fesvivaldeltager havde denne flotte - superflotte- trøje på. Og jeg fik lov at tage et billede. Blomsterne er broderede på.

Fik også lige øje på dette mågesjal ved én af boderne. Rigtig flot med en flæsekant.Om eftermiddagen skulle jeg deltage i min første workshop. 'Bieser til pynt og nytte' med Annette Ross som instruktør.


Der var mange teknikker, der kunne afprøves på de tre timer, vi havde til rådighed. Det var rigtig godt - jeg har aldrig prøvet teknikken, men der er mange gode muligheder i den.
Kan bruges til en fin krave. Det fik jeg også prøvet af. Der blev arbejdet ihærdigt. Vi skulle nå så meget som muligt.Så selv om vi har en hel flot, så var der forbavsende stille. En stille ed lød dog af og til - når en maske blev tabt eller der pludselig bare manglede en. 

I morgen deltager jeg i en workshop om vendemasker. Håber det bliver lige så godt som i dag. 4 kommentarer:

 1. Aj, hvor lyder det spænende og skønt. Rigtig god fornøjelse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Anja. Det var rigtig spændende.

   Slet
 2. Nå, så det var derfor du havde forståelse for mit biesenørkleri! Det er en spændende effekter I har med skrå og bølge bieser, det har jeg ikke set før.
  Den blomstertrøje er i et tillæg til FamilieJoenalen 37/2015, jeg fik bladet af mor.
  Må sige det er meget alsidige udstillingsemner.
  Rigtig god fornøjelse med vendemaskerworkshoppen... Hvad mon den kan bibringe af gode ideer?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tihi - jeg er afsløret :-)))))) Men ja - der er mange spændende effekter Jeg fik ikke afprøvet alle teknikkerne, men det kommer.
   Damen med sjalet sagde at den var i bladet i uge 37 - hun havde strikket den i foråret - teststrikker? - jeg gik ikke spurgt.
   Det var en rigtig fin udstilling.
   Der kommer et blokindlæg i morgen - lige nu er jeg for træt. Vi sad i kø i tre timer for at komme hjem med færgen. Der var 'sjovt' nok mange, der skulle hjem på samme tidspunkt. Hvis ikke Steen skulle på arbejde i morgen tidlig, var vi blevet til i morgen.

   Slet


Tak fordi du med dine kommentarer er med til at gøre bloggen mere levende.