fredag den 18. september 2015

Lækkert strikketøjer...


Strikkefestivalen åbnede i formiddags. Spændt begav jeg mig til bazarteltet. Som ventet var der propfuldt allerede. Alle skulle se på standene med alle de lækre fristelser.

 Ligesom mig ;-)
 -


En lækker sommertop med kageribeffekt - den vil smyge sig om taljen og kagerne - men nu er det jo ikke lige sommer mere. Så nej.

Årstiden er mere lige til denne jakke. En lækker sag.  Men der er stadig langt rundt gennem boderne.

Men spændet her. Det kunne friste! Så smukt. Det kunne være en julegave til mig. Må hellere lige give Steen et hint.

Måske en parasol? Narj... heller ikke lige årstiden. Men sjov. Fint blikfang.

Og så er der alle de andre gæsters strik. Mine øjne cyklede rundt. Og  kunne jeg være bekendt at tage et billede? Jeg skyndte mig.

Kan også tage et billede bagfra. Fin trøje.
Og fin strikket taske. Så smukke strikketøjer, der blev luftet her. Ærgerligt, der var så varmt i teltet. Det var enomt blæsende og køligere i går. Det gode vejr i dag overraskede. Så alle havde gode varme - og smukke strikketrøjer, -jakker og -sjaler på. og svedte bravt.
Og så så jeg denne. Og faldt pladask. For farverne. og den søde grønne stribe. Men halsen er lidt for vid.

Men fine farver.
Men denne hals vil være bedre. Prøvede den på - den passede også bedre. Modellerne fra Biches & Büches. Spændende. Vendte tilbage til standen mange gange - og savlede også en del.
Inde i cafe'en var der fyldt godt op. Der var underholdning - musik, premiere på 'Den store strikkedyst' og teateroptræden af Cirkus Cirkör. Og kaffe, øl, vin mm.
Og strikketøjet var fundet frem mange steder. Også hos mig..  En dejlig dag. I morgen deltager jeg i min første workshop.

6 kommentarer:

 1. Uha... ja, der er bare så meget at se på... Man bliver ganske tummelumsk! Flotte trøjer du har fotoferet. Jeg har ikke oplevet en strikker, der ikke gerne fortalte og fik taget fotos af strikkeriet.
  Den taske er flot! Man kunne vel slagte en trøje og sy en taske???
  Hihi... Kageribben er virkelig effektfuld på den fine top... Men jeg tror ikke, det er en model for mig heller... Jakken med den smukke sjalsnål er mere i min smag... Også nålen, jeg stod og savlede over dem da vi var på Fanø, men nåede ikke tilbage tl butikken... ØV.
  God strikkeworkshopfornøjelse... glæder mig til flere billeder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja netop - SÅ meget. Og så mange mennesker, så man næsten heller ikke kunne se boderne. Ja, jakkken var fin, men kan også godt mærke på mig selv, at selv om jeg synes, den er superflot, så er en, der er åben foran ikke lige mig. Men fristet blev jeg da.

   Ja nålen. Jeg nåede ikke hen til dem i dag. :(

   Slet
 2. Ej det lyder da super hyggeligt og som en kanon oplevelse..
  Kan godt forstå at du faldt for den trøje, den er så nice :D

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeanette - der var bare SÅ mange fristelser. Men jeg ved jo også, hvor mange projekter jeg har til derhjemme. Ikke at det holder mig tilbage - der smuttede jo lige et nyt projekt ned i tasken ;-)

   Slet
 3. Sikke mange flotte trøjer m.v. du har taget billeder af. Jeg kan ikke forstå at alle boder skal være inde i det samme telt. Jeg ville ikke have det går ved at være så mange mennesker på så lidt plads.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret - boderne burde være fordelt på større areal. Det var meget få steder, jeg nåede helt ind i. Og i dag fik jeg slet ikke kigget - der var endnu flere mennesker i dag.

   Slet


Tak fordi du med dine kommentarer er med til at gøre bloggen mere levende.