torsdag den 1. oktober 2015

Av min arm....

I går skulle jeg først til frisør, derefter bibliotek, så strikkecafe og så endelig cykle hjem..

For at spare mig selv for at cykle den ene vej, fik jeg cyklen med bag i bilen, da Steen kørte på arbejde i Horsens. Så langt så godt.. I et kryds var der rødt lys og jeg bremser. og vil så støtte foden på fortovskanten, men fejlbedømmer afstanden med det resultat at jeg vælter ind over cyklen og fortovet, hvor jeg tager fra med knæ og højre hånd, inden jeg falder helt og knalder hovedet ned i fliserne.

Cykelhjelmen beskytter hovedet, men hånd og knæ gjorde nas. Nu lader jeg mig ikke kue af småting, så jeg kommer op på cyklen igen og cykler videre til frisøren, som beredvilligt uddeler plaster til mit sårede knæ.

Jeg kan godt mærke, at hånden ikke bevæger sig så villigt, som den plejer, men tænker, at det går vel over i løbet af et par timer, inden jeg skal til strikkecafé.

Men efter et par timer går det op for mig, at jeg da vist godt kan cykle hjem og komme på Lægehuset, for strikkecafé bliver det ikke til i dag. Så jeg kommer op på cyklen igen,  14 km hjem og gearskiftning med venstre hånd. Ikke helt godt, men hjem kommer jeg da.

Lægehuset: Jo jo, du skal have taget et røngtenbillede. I Horsens!

Steen kommer hjem og kører mig tilbage til Horsens, hvor resten af dagen så tilbringes på skadestuen. Det blev til 4 timers venten. Men hånden er heldigvis ikke brækket.Jeg skal på strikkeweekend på lørdag. Så må jeg se, om jeg får strikket. Det må tiden vise.
Af sted vil jeg..


6 kommentarer:

 1. Årh for pokker da osse!!!!! Det gør da ondt på flere fronter... Både forslået og en hånd, der ikke kan det den skulle kunne.....
  Jeg glæder mig nu til at mødes på strikkeweekend... Du må snakke og tørstrikke og hente inspiration til pindene på anden vis.
  God bedring.... pas nu godt på dig selv!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har sådan glædet mig til den strikkeweekend - og gør det stadig. Jeg jokede med i går, at så kunne jeg da komme med velmente råd :-))))))))))))) men lur mig, om ikke jeg kommer til at strikke alligevel. Jeg har øvet mig i dag. Jeg er ret god til at ignorere, hvis noget gør ondt.
   Jeg glæder mig sådan. Jeg vil have - og får også en god weekend.

   Slet
 2. Åh, din stakkel, men godt hovedet ikke kom noget til. Skal da love for at cykelhjelme efterhånden viser deres værd.
  Håber du kommer afsted i weekenden.
  Rigtig god bedring.
  De bedste hilsner
  Anja

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan tro, jeg kommer af sted! Spørgsmålet er, hvor meget jeg får strikket. Jeg har afprøvet i dag. Det går langsomt, men jeg strikker :-)
   Knus

   Slet
 3. Av. Godt det ikke var mere alvorligt. Håber hånden kommer sig hurtig så du er klar til weekenden.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er meget lettet over den ikke er brækket. Jeg var næsten sikker på det i går. Men heldigvis ikke. Så skulle det være ovre i løbet af en uges tid.
   Jeg kommer af sted uanset hvad. Jeg glæder mig sådan. Og får også en god weekend uanset hvad.

   Slet


Tak fordi du med dine kommentarer er med til at gøre bloggen mere levende.