mandag den 19. oktober 2015

Flex....helt færdig nu.Halskant er blevet strikket - det tog ikke så lang tid. Og så er Flex blevet vasket og centrifugeret, tørret fladt og nu fotograferet.
Og nej - jeg har ikke prøvet den.... endnu. Halskanten ser sådan ud. Riller af ret og vrang, der lægger sig pænt.Øverste kant af hvert ærme ind mod kroppen har en række med 2 vrang masker og 2 m ret løst af. Retmaskerne giver en god kant, der ikke giver efter for træk fra ærmet. En fin detalje i trøjen, synes jeg.Opskrift: Flex af Hanne Falkenberg

Garn: 292 g af hendes eget Shetland no 2

Pinde: nr 3 - halskant 2½

Trøjen stikkes på rundpind nedefra. Ved ærmegabet deles for og bag - og der slås masker op til ærmer, som strikkes sammen med henholdsvis for- og bagstykke. Ærmerne får ekstra bredde foroven med vendestrik. Ærmernes for og bag strikkes sammen på oversiden og sys sammen på undersiden. Til sidst strikkes halskant.

Den har været spændende at strikke - men er lidt tidskrævende - den trækker sig sammen og det er forholdsvis tynde pinde.

Med i strikkekittet er der opskrift på en halsdisse og der er rigeligt garn tilovers at strikke den med. Jeg er dog ikke begyndt på den endnu.

4 kommentarer:

 1. Det er nu lidt sjovt, at kagerib er godt.. for meget rib går i kage.. og så er det nul kage til ejeren!!!
  Det var måske bare lige det skub, der skulle til?
  Trøjen er flot. Falkenberg quality! Lyder godt med en halsedisse i samme garn; jeg er glad for mit tørklæde til Indlandsis.

  SvarSlet
  Svar
  1. :-))))))))))))))
   Sikke du ka'. Somme tider er det godt med et skub - andre gange skal der et spark til - det her var vist det sidste.
   Jeg tror, det bliver godt i samme garn - så ser det ud som en del af trøjen.

   Slet
 2. Altså den ser bare dejlig ud ☺
  Håber den bliver rar at få på.
  Hilsner herfra.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er rigtig dejlig rar at have på - superblød.

   Slet


Tak fordi du med dine kommentarer er med til at gøre bloggen mere levende.