søndag den 4. oktober 2015

Strikkeweekend i Holstebro...

Skilte som dette modtog os, da vi nærmede os den spejderhytte i Tvis, der skulle danne rammen om en festlig strikkeweekend med foreningen Seriøst Strik For Sjov.  Så var kammertonen slået an: Højt humør, styr på organisationen og at det her handler om strik.
Og så er en advarsel måske på plads: der er en kilometer fotoblog denne gang!
Der var pyntet med blomster overalt, både uden- og indenfor.Og fin udstilling af strikketøj, der blev udskiftet weekenden over. Der blev strikket ude som inde. Vejret var helt fantastisk, så det var med at udnytte det.

Det blev derfor også til en gåtur i det  naturskønne område ved Storåen. 


Ikke en vind rørte sig.Vi kom forbi Tvis Mølle
hvor der var åbent :-)  Inde i bygningen var der en fin planceudstilling, som fortalte om møllens historie, samt om klostret, som møllen i sin tid tilhørte. Den nuværende mølle er en kopi af en mølle fra 1700 tallet. Desuden var der fortællingen om Prins Buris - ham med Liden Kirsten - som forærede jorden til Klostret i 1163. 
Klostret har ligget på jorden  her bag ved. Oppe på en bakke var der bænke og borde, og de der havde tænkt så langt, havde medbragt strikkeposen, så udsigten kunne nydes sammen med pindenes klirren.
Jo, udsigten var smukLyset helt fantastisk - og man fornemmer slet ikke, at Holstebro gemmer sig i lavning i baggrunden. Der var dejligt fredeligt i det område.
Ja, det hedder jo nok ikke havblik, men åblik lyder nu heller ikke rigtigt. Men blikstille var der!
Også i dag søndag var vi lokket ud på en frisk gåtur. Det var stadig formiddag og duggen hang fast i spindene i hegnet. Tågen lå lavt hen over landskabet og det var da lettere koldt, men stadig helt vindstille. En smuk oplevelse. Og også i dag blev der strikket udendørs. 

Og så har jeg ikke nævnt den veltilberedte mad, der kom på bordene i overdådige mængder, de lækre kager til kaffen, frugten der var rigeligt af -  og ikke mindst den supergode stemning. En rigtig vellykket weekend takket være Holstebrogruppen, der havde organiseret med øje for detaljen.

Tak for en rigtig god weekend. Jeg glæder mig allerede til næste år. Jeg er så klar igen. 

8 kommentarer:

 1. Sikke en skøn weekend. Det kan jeg godt forstå du har nydt.
  Rigtig god dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan du tro, jeg har. Det er så hyggeligt når man kan mødes omkring sin interesse og udveksle erfaringer og idéer.

   Slet
 2. Det var gennemført godt strikket sammen af initiativgruppen. Sikke en weekend med ren hyggestrikkegåogsnakkenydelse vi fik. Og et eventyrligt godt vejr. Solskinsgåturen lørdag og tågen over søen søndag gav hver sin version af området.
  Jeg er også helt klar til næste strikkeweekend... Spændende hvad Viborg vil byde ind med.
  Tak for hyggeligt blogmøde irl... det er endnu sjovere at kende personen bag bloggen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde Anne. Der er nu alligevel noget særligt over IRL :-))))))))))))))))

   Slet
 3. Ja, jeg har jo læst med hos Anne og det ser godt nok ud til at have været en skøn weekend :-) Og sikke meget fint strik, der bliver "flashet" - smukt strik og smuk natur - bedre kombination findes ikke, efter min mening :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der har du fuldstændig ret. Det var bare perfekt strikket sammen. Og vi ved jo, at vejret er halvdelen af en tur -ligegyldigt hvilken slags. Bare det, at man lige kan komme ud at gå en tur og få rørt benene er herligt. Og i sådan en natur. Jeg må indrømme, at så godt kendte jeg ikke Holstebro området på forhånd, at jeg vidste, at der var så skønherligt.

   Slet
 4. I dag er det næsten ikke til at tro, at de billeder er fra weekenden. Jeg har fulgt jer på facebook, mens jeg var i Nordjylland, og det er meget skønne billeder. Virkelig et flot arrangement.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej - det er komplet vejrskifte - lidt af en brat opvågning. Det var en pragtfuld weekend. Men det ser også ud til at din weekend har været indholdsrig.

   Slet


Tak fordi du med dine kommentarer er med til at gøre bloggen mere levende.