tirsdag den 3. november 2015

Hvor bliver tiden af....

Hvor går tiden altså hurtigt.Det er allerede november og allerede mange dage siden det sidste indlæg. Jeg har nu ikke haft megen tid til at strikke ret meget - der har været andre ting på programmet.

Fredag skulle datteren til Gallafest på sit studium. Tøj, sko, negle, make-up blev nøje planlagt. I god tid. En lille del af det berørte mig. Håret skulle 'studses' - det blev nu til mere end det - hele 10 cm røg af. Jeg tror nu kun, det er hende selv, der kan se det ;-)
Frisuren blev fundet på nettet. En - for mig - kompliceret frisure, der omfattede 3 franske fletninger. Men det lykkedes da. Sådan her set bagfra.


Lørdag var det vores bryllupsdag. Steen kom med en fin buket til mig.
Eftermiddagen blev tilbragt med havearbejde. Og om aftenen lavede vi andebryster. Uhmm - det var godt.

Søndag fik jeg gået en laaang tur, inden vi var til Allehelgengudstjeneste og mindedes....det er allerede et år siden.....
I dag fik jeg cyklet en længere tur - det blev til 23 km. Jeg vil så gerne ud at cykle, mens vejret endnu er til det. Det behøver ikke at være skyfrit - men fravær at alt for megen blæst er bedst. Jeg er ikke vild med at cykle i modvind. Så når vejret bliver dårligere - og det er årstiden til, så må jeg holde mig til mine gåture - eller hygge med indendørs med strikketøj og en varm brændeovn.4 kommentarer:

 1. Hold op en flot fletning! Jeg er vild med de klassiske frisurer... men det kræver langt hår og der er jeg IKKE vild med... Så jeg nyder andres flotte hår!
  Det er med at komme ud mens vejret arter sig hæderligt. Modvind er træls, jeg synes det så kan være svært at trække vejret ordentligt.
  Tillykke med bryllupsdagen. Smuk buket.
  Allehelgensaften sætter stemningen. man tænker efter og tænker indad.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun har MEGET langt hår - og jeg kan fortælle dig, at det gør det ikke nemmere at flette. Samtidig med at det flettes foroven - og det kræver laaaange arme - så skal der flettes op forneden - håret følger ikke bare med. Men det er sjovt at lave sådan en frisure - og det klæder hende vildt godt.
   Jeg har ikke problem med vejrtrækning i modvind - mere med at komme fremad ;-)
   Tankerne blev vendt indad....

   Slet
 2. Wow et smukt hår og en super fin fletning.. Håber hun havde en god galla fest.. :D

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, men hold da op, det var svært - kunne godt have brugt et par hænder mere;-) Hun havde en helt fantastisk gallafest.

   Slet


Tak fordi du med dine kommentarer er med til at gøre bloggen mere levende.