lørdag den 14. november 2015

Er her igen....

Jeg har været fraværende her på bloggen - ikke med min gode vilje - jeg har været syg. Med feber og kraftige mavesmerter, der på et tidspunkt førte mig til læge. Hun ville egentlig indlægge mig, men blev enig med sig selv at afprøve antibiotika - og hvis ikke det blev bedring eller i hvert fald 'ikke værre' efter een dag, så skulle jeg indlægges.

Det blev heldigvis bedre! Ville hade tanken om at ligge i en hospitalsseng!

Tilbage står nu kun få sporadiske smerter - feberen er væk - til gengæld har en infernalsk hovedpine meldt sig, der gør, at jeg, når det er værst slet ikke kan kigge på en skærm - eller andre steder hen. Lukkede øjne er bedst. Og jeg har ellers aldrig hovedpine - aldrig som i ALDRIG.

Jeg tåler ikke smertestillende piller - de giver mig eksem - så jeg har et arsenal af ufejlbarlige metoder, der hurtigt plejer at hjælpe: drikke vand, gå tur, sove. Ingen af dem har hjulpet.


Var ellers ude at gå en fantastisk tur forleden i det dejligste solskin (nej - solen var ikke godt for øjnene).Der er altid hestespor på vejen, selv om man skal ride i midter- eller siderabatterne. Det pløjer vejen op. Der er ellers god plads på begge sider :PLige som sidste år er der denne gule svamp på egetræernes grene. En sød læser hjalp mig sidste år med navnet på den: Gul bævresvamp. Køn er den med sin fyldige og varme gule farve, som lyser op, nu de fleste blade er væk.

I går blev det også til en gåtur - der heller ikke fik hovedpinen til at forsvinde - men dejligt at røre sig.En meget dramatisk himmel - og jeg nåede heldigvis hjem, inden det begyndte at stå ned i stænger.

Jeg har ikke fået strikket meget - kun et håndklæde er blevet færdiggjort - og så har jeg fået lavet en strikkeprøve. På Fanø Strikkefestival fik jeg købt et strikkekit. Jeg faldt pladask for denne trøje fra Biches & Buches. Halsen er dog for stor, så den skal laves om til noget lignende denne model. Stikkefastheden passer, så nu skal jeg bare have fundet pind og slået masker op.


Jo - jeg fandt et middel mod hovedpinen: en kop kaffe gjorde underværker. 

6 kommentarer:

 1. Det var en værre omgang... Det går forhåbentligt meget hurtigt den rigtige vej nu.
  Sådan en hovedpine er simpelthen næsten lammende. Når lyset skærer i øjnene og hjernen nærmest dunker, er man billigt til salg.
  Flotte fotos du fik med hjem trods alt. De gule svampe har jeg også set her i området... de kan lige give kulør i et gråt buskads.
  Smuk strikkeprøve. Spændt på at se din reviderede trøje.
  Godt du fandt kuren og kan komme igang med at strikke....

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har rigtig godt træls. Og har været virkelig stækket af hovedpinen. Jeg havde slet ikke lyst til kaffe, men det hjalp!
   De er sjove, de gule svampe og lyser helt fantastisk op. Gad vide, om de beskadiger træet? Eller bare lever i symbiose med egen?
   Jeg fik startet 3 gange på kanten forneden, inden jeg fik fundet den rigtige. Var godt igang, da jeg kom i tanker om, at den jo gerne måtte passe til den nye hals :P Det blev til 3 gange omstrik, inden da. Godt at garn kan genbruges - men det ved du ;-)

   Slet
 2. Kaffe kan mange ting, og kan også virke smertestillende. Heldigvis for dig.
  Strikkeprøven (og trøjerne) er helt fantastisk flot. Desværre er jeg idømt strikkepause i disse dage, pga. tennisalbue. PIS!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var i hvert fald en rigtig god opdagelse. Sikke en lettelse i toppen!
   Jeg faldt pladask for farvesammensætningen - så helt usædvanligt. Somme tider falder man bare over noget, man MÅ eje. Sådan havde jeg det.
   Øv for dig - slet ikke rart med tennisalbue - har selv prøvet det. Håber det snart går over, så du kan komme videre.

   Slet
 3. Takk for den hyggelige kommentaren inne hos meg Madam Sand.
  Hodepine er ikke til å fnyse av. Flere i familien har Migrene, men heldigvis ikke jeg. Men jeg ser hvor vondt de har det når det står på. De er sengeliggende med oppkast, uff.
  Jeg håper din hodepine er på retur. Og en kopp kaffe kan redde en hel dag, for mitt vedkommende.
  Flotte naturbilder du har tatt. Jeg sier unnskyld på de ridendes vegne. De har sikkert ikke tenkt seg om. Jeg har drevet med ridning i mange år, og noen ganger styrer bare hesten veien av seg selv.
  Det var en flott strikkeprøve du hadde der. Jeg er litt sløv på strikkefronten for tiden. Og har nytt helgen uten strikking, men istedet vært sammen med min søster, og gått en laaaaang tur i solskinnet i dag.
  Fin søndag til deg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme. Jeg har heldigvis været forskånet for den slags ubehagelige og unødvendige kommentarer.
   Nej hovedpine er ikke rart. Selv om jeg skriver aldrig, så får jeg faktisk en gang imellem en hovedpine - men det går ÅR imellem, så det er så godt som aldrig. Det er som regel altid i forbindelse med feber og liggen i sengen.
   Jeg har stadig lidt hovedpine - fra morgenstunden - men nu begynder jeg dagen med kaffe i stedet for urtete. Det virker :-)

   Du må ikke misforstå - jeg har intet imod hverken heste eller ryttere. Jeg mener, at der skal være plads til alle i skoven. Men sidste år var vejen så oppløjet af hestehove, at man slet ikke kunne gå der i perioder. Det kan jeg blive lidt ærgerligt over. Men rideskolen, der også bor ved siden af skoven og bruger den, fortæller deres ryttere, at de skal ride i rabatten. Det er ikke der, problemet er - det er andre ryttere.
   Jeg er vild med de farver, Biches&Buches bruger. Super farvesammensætning.
   Det har været supervejr til gåtur her i Danmark også. God søndag aften.

   Slet


Tak fordi du med dine kommentarer er med til at gøre bloggen mere levende.