søndag den 6. december 2015

FisseFisseFezFez...

Jeg nåede ikke et indlæg i går. Men det vil jeg så råde bod på nu. Steen og jeg tog til Horsens i går formiddags - juleindkøb - og selvforkælelse. Vi fik handlet det, vi skulle og havde så bestilt bord til brunch i Bytorv Horsens. Dejligt og hyggeligt.
Bagefter tog vi ud til Forum Horsens. Sidste år fik vi hver en billet til en forestilling med  'Ørkenens sønner'  - 'Een gang til for prins Knud' af vores meget betænksomme katte. De kære misser!
Vi fandt vores pladser på 3. række og kunne nyde tæppet indtil showet begyndte.

Det var ALT, hvad jeg havde forventet: hylende morsomt, professionelt serveret, smukke harmonier og aldrig over bæltestedet.Da showet var forbi, smed hver 'søn' sin Fez ud til publikum og så er det jo rart, at man er gift med en høj mand. Steen fangede Niels Olsens Fez, så nu er den min ;-)
Mon ikke den kan finde sin anvendelse en nytårsaften sammen med alle de andre sjove hatte, der har fundet sin vej til mig.Siden i går har jeg så fundet ud af at titlen 'Ørkenens sønner' også hentyder til en international loge - The Sons of the Desert' , som er en hyldest til Gøg og Gokke. Så blev jeg så klog.4 kommentarer:

 1. Bytur med det hele... så hatten passer!
  De er forrygende festlige og forfærdelige ;-)

  SvarSlet
 2. Aj, det lyder da vildt hyggeligt. Tillykke med din nye hovedbeklædning.
  Hilsner fra
  AnjaAnemone 🎄

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så godt at få rørt lattermusklerne. Hylende sjovt. Og tak - er sikker på, den klæder mig :P

   Slet


Tak fordi du med dine kommentarer er med til at gøre bloggen mere levende.