mandag den 7. december 2015

Pop, sagde det.....

......og så væltede røgen ud af min Pfaff symaskine. :(
Der er kun at sige øv øv øv. Jeg har haft den siden januar 1980, hvor jeg fik den af mine forældre.

Og hvor har jeg syet meget tøj på den! Og gardiner. Ja, rigtig meget. Både til mig selv, til børnene, til gaver, til huset, ja selv da vores bod til Middelalderfestivalen skulle sys i brandsikkert stof. Det sidste var den nu heller ikke så glad for.

Så jeg må nok konkludere, at den har tjent sin værnepligt. Og så må jeg ønske mig en ny. Den skal ikke kunne mere, end denne kunne, for jeg syr ikke selv alt mit tøj mere.

8 kommentarer:

 1. Kondolere, stakkels Pfaff.

  Jeg kan dog godt anbefale at investere i en ny, for det er en dejlig trofast maskine. Selvom den ikke længere er ren tysk kram, så skulle de være gennem børnesygdommene.

  Rigtig god aften.
  Hilsner fra AnjaAnemone

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anja. Jeg skal bestemt have en Pfaff igen. Og trykknap. Men den behøver ikke at være så avanceret. Jeg har jo også min overlocker.

   Slet
 2. AAAARGH, det er bare noget man ikke gider! Jo gerne ny maskine... når man har kigget og valgt... ikke helt uanmeldt!
  Jeg er spændt på hvad du vælger! Jeg har også kigget lidt på ny maskine... Men jeg skal igang med at sy mere før det er passende!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen Anne - jeg ville jo hverken vælge eller kigge, så længe den anden fungerede. Men over over forskrækkelsen, som er gået over, så jeg jeg klar nu ;-)

   Slet
 3. Ham i købmandsgården sælger også Pfaff og han er rigtig rar.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ohhh - den købmandsgård. Jeg skulle lige tænke mig om. men det er lidt langt væk. Jeg skal i gang med at tjekke priser.

   Slet
 4. He, he - lige da jeg så indlægget tænkte jeg på at fortælle dig, at da det i sin tid skete for mig, var der en venlig sjæl, der gjorde mig opmærksom på, at jeg ku prøve at henvende mig til mit forsikringsselskab og "pop" fik jeg en gratis symaskinereparation- meeeen fra 1980 - så kan man vist ikke forlange mere ;-) Tak for din hilsen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Neeeejj - jeg tror ikke lige forsikringen vil sluge den. Det må vist stå for egen regning ;-)
   Også tak for din hilsen :-D

   Slet


Tak fordi du med dine kommentarer er med til at gøre bloggen mere levende.