torsdag den 17. december 2015

Meget lidt om strik...men mest om vildtlivet

Jeg fortæller ikke så meget om strik lige i øjeblikket. Det er ikke fordi jeg ikke strikker, men mere fordi, det er lidt hemmeligt. Hviske: det er jo snart jul.

Men kom da lige i tanker om, at I gerne må se garnet, jeg strikker af.Ellers nyder jeg naturen herovre. Fik en dejlig gåtur til havet. Lidt søndenvind, men ikke noget særligt. Det ses også på bølgerne. Der var heller ikke meget opskyl på stranden - så intet rav.
Men pæn tåge i 50-100 meters højde. Hørte flere helikoptere, der flyver i pendulfart til olieplatforme, men kunne ikke se dem, selv om de var lige over mit hoved.

Og så nyder jeg vildtlivet lige uden for vores vindue. Der er masser af 'vilde' kaniner herovre. De er måske en pest for nogle, men jeg elsker dem. De ser så søde ud, når de jagter hinanden.
Og så har vi dem tæt på - vi sørger også for at fodre dem, når vi er her ;-)
I dag kom fasankokken også forbi. Hans koner var mere generte. Dem så jeg ikke.


Beklager kvaliteten af de sidste to billeder - der er regndråber på ruden.

Rådyret var lige et kort øjeblik på nabogrunden på den anden side af vores hus, men noget skræmte det væk. De er mere forsigtige.

Steen kommer i morgen - jeg glæder mig. Og så vil han tage aftensmaden med.5 kommentarer:

 1. Det må være skønt med en tidlig juleferie og så på skønne fanø - vi nød også både kaniner, rådyr og fasaner, da vi var til festival. Har I sommerhus derovre?
  Turkis, brun og sand er en smuk klassisk farvekombi - spændende hvad der kommer ud af det ☺

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg nyder somme tider et par dage helt for mig selv - og lange gode gåture - og har brug for Vesterhavet. Jeg henter energi og ro her. Det er dejligt. Ja, vi har sommerhus herovre. Det er mit lille Paradis ;-)
   Hihi Turkis, brun og sand? Jeg syntes ellers farverne var nogenlunde gode, undtagen på strikketøjet. Farverne er havblå, mørkegrå og lysegrå.
   Men jeg kunne sagtens forestille mig de farver, du nævner.

   Slet
 2. Det må være skønt med en tidlig juleferie og så på skønne fanø - vi nød også både kaniner, rådyr og fasaner, da vi var til festival. Har I sommerhus derovre?
  Turkis, brun og sand er en smuk klassisk farvekombi - spændende hvad der kommer ud af det ☺

  SvarSlet
 3. Hvor lyder det altså dejligt med sommerhus, natur og dyr.
  Fortsat godt ophold.
  Hilsner fra AnjaAnemone

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anja. I dag har været helt forrygende med fantastisk solskinsvejr fra morgenstunden. Og en skøn lang gåtur.

   Slet


Tak fordi du med dine kommentarer er med til at gøre bloggen mere levende.