fredag den 18. december 2015

Vesterhavstur....

Jeg vågnede op til skønt solskinsvejr morges. Det havde ellers regnet i nat - regnen havde larmet godt og grundigt på taget, så solskinnet var en overraskelse. En god en af slagsen.

Det måtte udnyttes til en dejlig gåtur.En god lang tur. Her første syn af havet, som det ser ud i dag.Lidt mere bølger, men ellers roligt. Det har ikke blæst så meget i nat, som det lød til. Det var nok mest regnen, der  larmede. Midt på eftermiddagen - solen hænger lavt allerede. Om tre dage har vi årets korteste dag. 
Jeg forventede ikke at finde rav i dag - vinden var ikke rigtig, og opskyllet heller ikke, men på Søren Jensens Sand - ikke langt oppe stødte jeg alligevel på et sted med opskyl - og minsandten om ikke, jeg fandt de her stykker rav. Ikke store - bestemt ikke. Det største er ca 1x 1 cm - de mindste knappenålshoveder. 
Helt oppe ved Fanø Bad, hvor stranden bliver til asfaltvej, kan man se, hvor højt havet har gået under de seneste tre storme. Tæt på!

Vi har af og til set havet helt oppe om vinteren, men jeg har endnu aldrig oplevet en decideret storm herovre. Tror egentlig heller ikke, jeg ønsker det. 


Steen er kommet herover - det bliver en kort fornøjelse - vi tager hjem i morgen. Vi får huset fuldt af gæster søndag - til Gløgg og æbleskiver, småkager og konfekt og sikkert også en hjemmebagt bolle. Der skal da ikke mangle noget. 

4 kommentarer:

 1. Betagende billeder fra smukke Fanø og hvor var du heldig med ravhøsten, selvom jeg kan forstå, at de ser meget større ud på billedet end de i virkeligheden er :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Billedet er jo nødt til at blive forstørret, så man kan se det ;-)
   Det er så fantastisk at komme ned til havet. Elsker det. Stranden er aldrig ens to dage i træk. Og vejret var helt fantastisk i går. Jeg kan så forstå, at det var det ikke andre steder i DK. Steen kørte hjemmefra i regn.
   Vi kom ikke til stranden i dag -vejret var simpelthen for surt og vådt.

   Slet
 2. Der ser rigtig smukt ud. Dejligt du har fået selskab af Steen.
  Rigtig god fornøjelse med æbleskiver og tilbehør.
  Rigtig dejlig decemberaften.
  Hilsner fra AnjaAnemone

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var bare så smukt i går. I dag kom vi ikke ned til stranden - det regnede, og var gråt og trist.
   Det bliver dejligt med gæster i morgen :-)

   Slet


Tak fordi du med dine kommentarer er med til at gøre bloggen mere levende.