søndag den 13. december 2015

Vægterens kone Maren....

I torsdags besøgte jeg en rigtig god veninde i Århus. Der var faktisk gået et par år, siden vi så hinanden sidst. Men som altid når vi mødes, så føles det som om, det kun var et par dage siden. Det er så dejligt at have sådan en veninde.Vi havde besluttet at tage i Den Gamle By, hvor der i øjeblikket er en hel del julearrangementer. Vejret var ikke det bedste - det vekslede mellem støvregn og sileregn - der var ikke et tørt øjeblik - og så blæste det også. Men det var nu alligevel alle tiders tur.

Vi gik rundt i de forskellige huse og så på juletræer fra de forskellige år. Og så havde vi tilmeldt os en guidet aftenvandring med gode historier. Det var vægterens kone, Maren, der viste os rundt. Hun kunne mange historier ;-) Spændende måde at få fortalt historien på.

Bagefter fik vi en kop kaffe i en af caféerne.

Tak for en dejlig dag Beth.4 kommentarer:

 1. Sikke en dejlig dag. Den Gamle By er så hyggelig at komme i.
  Hvis du stadig kigger efter symaskine, så prøv Guldager oppe ved Banegården i Århus. Har ikke selv handlet der, men har hørt godt om dem.
  Rigtig god december dag.
  Hilsner fra AnjaAnemone

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker at komme i Den Gamle By. Der er rigtig meget at kigge på. Og så nåede vi endda ikke 1970'ernes gade. Den har jeg ellers ikke set. Så er der noget at kigge på til en anden gang. Men der var en herlig udstilling om Hønsestrik og om tøj i 70'erne-80'erne. Det var sjovt at se - det var jo min ungdomstid. Tænk at vi virkelig gik sådan klædte :-)))) Men det gjorde vi jo - og vi syntes oven i købet, vi var SMARTE!
   Jeg vil kigge hos Guldager næste gang, jeg kommer til Århus. Ellers er der Manja i Horsens.

   Slet
 2. Den gamle by er godt nok blevet stor. 70' afdelingen er sjov... ja, tænk vi er kommet på museum! Med hønsestrik og fløjlsbukser i brunt og oranger!
  Guide de rundture forøger fornøjelsen markant!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker at komme i Den gamle by. Glæder mig allerede til at se 70'er afdelingen. Jeg fik jo en lille forsmag ved at se særudstillingen med tekstiler fra 70'erne. Jeg er enig med dig, det ER underligt, at vores ungdom er kommet på museum.
   Og det er en rigtig god tur rundt med vægterens kone. Hun kunne nogen historier!

   Slet


Tak fordi du med dine kommentarer er med til at gøre bloggen mere levende.