torsdag den 21. januar 2016

Vinter er...

Dejligt. Punktum. Endelig har vi fået noget, der utvetydigt kan kaldes vinter. Det er godt.

Vinter er derfor gåture i frost med høj klar himmel og sprød luft. Det er godt for øjnene, det er supersmukt men koldt for næsen. Men det giver røde kinder og glæde.Det bliver ikke til ture i skoven - skovstien er for ujævn at gå på.Forstuvede ankler er ikke velkomne. Så det bliver til landevejsture - helst veje, hvor der ikke kører sååå mange biler.

Vinter er flotte havebilleder - men ikke så rart for fiskene. Jeg håber, der stadig er liv i dem, men vi kan ikke se dem for sneen.  Der er i hvert fald stadig et lille hul i isen takket være luftstenene, så jeg håber.

Vinter er også kolde poter for kattene - de må have et skub bagi for at få dem ud.

Vinter er også forkølelse - én af grundene til, at bloggen er blevet lidt forsømt her i januar. Det er næsten overstået nu. Heldigvis. Og jeg bilder mig ind, at frosten hjælper. Eller også er det den friskpressede grøntsags- og frugtjuice med ingefær i, der hjælper - eller også bare fordi den har taget en 10 dages tid - og så går det væk af sig selv.


Denne januar har også været en tur til Verden/Bremen med Steen - det var der, forkølelsen begyndte. Der kommer en fortælling om turen i et senere indlæg.Vinter er dejligt, men det ser ud til, at det er overstået på lørdag. Øv, siger jeg bare, den måtte gerne fortsætte.

4 kommentarer:

 1. Vinter er hvidt, dekorativt, glitterpyntet landskab og en have der fremstår helt skulpturelt.
  Vinter er glatførerisiko og gakkede gangarter. Vinter er uldtrøjer og røde næser. Vinter spændende fototure ude i alt det hvide....
  Men når det er sagt... Så kan jeg godt lide, at stierne er rene og farbare og næsen mindre rød!
  Håber din næse er ved at ved ok igen? Overvejede at efterlyse dig, siden her var så stille!

  SvarSlet
  Svar
  1. Vinter er så meget. Nu er den desværre ovre, og vi har fået en grå dyne ned over os. Horisonten er pist væk - og vejret kalder ikke på så meget udeliv.
   Forkølelsen er væk - heldigvis. Jeg er ikke så meget online i øjeblikket - det må jeg se at få ændret ;-)

   Slet
 2. Det har været så helt fantastisk smukt - jeg gik måneskinstur i går aftes og lyset fik sneen til at glitre på smukkeste vis - helt magisk :-) Fortsat god bedring :-) PS: Vores lille Bibi (katten) elsker sne - og hun er næsten totalt camoufleret derude i kattegården ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har virkelig nydt de her dejlige dage. Nu er det gråigråtvejr. Jeg var ude at gå en tur i dag - heldigvis var vejret bedre, end det så ud til inden fra sofaen ;-) Og min forkølelse er heldigis ovre.
   Vores katte har næsten ikke været til at jage ud i den hårde frost - men nu er alt ved det gamle - indudindudindud - og vi er de selvfølgelige døråbnere og -lukkere i en uendelighed. Nå ja - det har især været den sorte, der ikke har villet ud - den anden er mere udadvendt og vil gerne ud i al slags vejr.

   Slet


Tak fordi du med dine kommentarer er med til at gøre bloggen mere levende.