lørdag den 13. december 2014

Nyeste kreation....Tre søde filtede nissehuer, der sådan set ikke skal andet end bare være - på et bord blandt tørrede rosenblade eller lige præcis der, hvor de pynter mest.

Mine står på mit spisebord, så jeg kan se dem hver dag.
Opskrift og garn er fra Kastanjestrik.dk - jeg har købt mit strikkekit i Sommerfuglen i Københavnstrup. Det er rigtig hyggeligt julestrik, der lynhurtigt er færdigstrikket - og så kommer filtningen i vaskemaskinen. Det klarede jeg sammen med cowboybukser, der alligevel skulle vaskes. 

Inden de filtes, ser de sådan ud. Jeg har foreløbig strikket tre sæt huer- og regner med, at der er til to sæt mere i det garn, der var i kittet. 


Lige om lidt vil jeg overtrække mit marcipankonfekt - og så skal der bages luciabrød til kaffen i aften. Det er Luciadag - og vi elsker luciabrød.


Til mine udlandske lærere er her et billede af en nisse:
6 kommentarer:

 1. Hej Unni
  De nisser ser rigtig skønne ud. De er da vildt søde :-)
  Lækkert med marcipanrouladen og luciabrødet.
  Rigtig god aften.
  Tanker fra AnjaAnemone

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anja - også en rigtig god aften til dig.

   Slet
 2. Og garnet de er strikket af ser også vildt lækkert ud. Hvad er det for noget? Tænker straks noget lidt større end de søde nissehuer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Garnet ER lækkert. Der var ikke nogen banderole på det - men det minder temmelig meget om Blackhill Højlandsuld. Det har en lang løbelængde - over 500 m pr 100 g.

   Slet
 3. Sjovt at du også har købt dine kits hos Sommerfuglen!
  Jeg strikker med højlandsuld, når indholdet i mine kits er brugt. Det er en anelse tyndere. Men jeg synes ikke det gør noget til de små figurer. De har deres egen "nuttefaktor"!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi Anne - jeg har kun været der én gang - men joooo - der kom flere ting ned i min kurv. Garnets tykkelse betyder bestemt ingen ting - kunne faktisk være en ekstra charme, at de ikke har helt samme størrelse.

   Slet


Tak fordi du med dine kommentarer er med til at gøre bloggen mere levende.