søndag den 28. december 2014

Vinter er...

Nu er vores julefrokoster ovre - det har været superhyggeligt - men travlt med henholdvis 16 og 18 samlet her i huset. Det er blevet lavet og spist masser af mad - og dertil både snaps og gode øl.

Vi er begge glade for fisk - helst i rigelige mængder, så det var der.

I mellemtiden er det blevet vinter. Og vinter er meget forskelligt. Det kan være gråt og vandkoldt, det kan være mørkt - men den bedste form for vinter en den, der er her lige nu.Det ligger lidt sne og temperaturen er lige under frysepunktet - himlen er overvejende blå, så solen kan titte ned og skinne på sneen. Det giver et helt fantastisk lys, som er godt for vintertræthed.

Sådan elsker jeg vinter - og sådan må den gerne fortsætte, lige til den vælger at forsvinde, og foråret viser sig.  Det gør godt med lidt ønsketænkning :-)

Der er is på dammen. Ikke på det hele, for i den ene ende har vi et par luftsten, der sender luft op, så der ikke dannes is. Sådan overvintrer vores guldfisk. De svømmer ikke så meget rundt i øjeblikket, men ligger lige så stille i vandet - langt nede og bruger så lidt energi som muligt. De bliver ikke fodret mere, før det bliver forår.
Det blev ikke til en gåtur i dag - men til læsning  og så venter strikketøjet på at blive taget sig kærligt  af igen. Der ligger nogle UFO'er, som skal gøres til færdige. Og vi skal bruge noget tid på at nyde, at vi ingenting skal.

Juleferie med vintervejr er godt.

6 kommentarer:

 1. Hvile oven på så meget samvær er nødvendigt og færdiggjorte UFOer kan godt registreres som veludført arbejde!
  Håber føret er til gåture de næste dage... synes vejrudsigten er noget "truende! Hvis den lovede regn/slud lander på vores kolde stier bliver her uhyggeligt glat...

  SvarSlet
  Svar
  1. Arbejder lige i øjeblikket på en UFO. Bliver ikke færdig i aften, men tæt på. Der har været slud her - og det tør, så er bange for at det tegner til noget træls vejr i morgen. Men håber på det bedste.

   Slet
 2. Hej.

  Flotte vinterbilleder.

  D.5-11-2014 skrev du om maskemarkører du havde købt over ebay.De ligner dem som jeg har købt gennem KNIT PRO , men til en anden pris.Har de samme kvalitet ?Knækker de nemt?Kan du eventuelt skrive om, hvordan du bestilte dem?Betaling med kort eller over Pay Pal?

  Gogt nytår

  mv.h. Brit

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Brit. Jeg betalte med PayPal - og søgte:
   knitting plastic croshet craft locking stitch needele clip markers holder
   Så dukker de op en tre - fire uger efter. Jeg har ikke oplevet nogen knække, men behandler dem pænt. Der var nogen fejlproducerede ind i mellem, men hvad...
   Har bestilt ekstra, hvis du skulle være interesseret - send en privat besked til min email.
   Også godt nytår til dig.

   Slet
 3. Hej Unni
  Ja, vinter er mange ting. Men jeg kan godt lide det som nu. Med sne og frost. Nyder det lysner med sneen.
  Rigtig godt nytår.
  Hilsner fra AnjaAnemone

  SvarSlet
  Svar
  1. Også rigtig godt nytår til dig Anja.

   Slet


Tak fordi du med dine kommentarer er med til at gøre bloggen mere levende.