søndag den 18. januar 2015

Åh nej, ikke igen....Weekend er at have alle muligheder åbne. Der er så meget, der kan puttes ind i den ramme. Så mange planer, kan laves. Ting, der kan gøres. Og ikke gøres.

I går aftes begyndte det at trække ned over min lænd. Og her til morgen vågnede jeg op med hold i ryggen. Igen. Det er heldigvis over et år siden, det sidst var galt. Almindeligvis ved jeg godt, hvis jeg har gjort en forkert bevægelse. Men ikke den her gang. Det begyndte bare.
Så søndag blev altså ændrede planer. En stille søndag blev det. Jeg har ligget med varmepude. Det lindrer, men fjerner ikke smerten. Jeg har også været ud at gå en tur. Ikke alt for lang, men nok til at få rørt både ben og ryg. Det er dejligt. Det går bedre at stå og gå, end at sidde.
Men det er en kamp at få skoene på - og af igen. Så mærker jeg virkelig, hvor meget jeg bruger ryggen. Ikke fordi jeg ikke ved det. Det gør jeg, men jeg lægger jo ikke så meget mærke til det i dagligdagen - ryggen skal bare fungere. Uden at kunne mærkes!

I morgen må jeg til kiropraktor og håbe, jeg kan nøjes med en enkelt behandling. Jeg er ikke låst helt fast endnu.
2 kommentarer:

 1. ARGH... Det er for træls! God bedring... håber kiropraktoren kan sørge for et lille mirakel!
  Ondt i ryggen låser hele kroppen i underlige stillinger...

  Jeg kom til at smile lidt over din max-hastighed på 78,9k/timen... ! ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - det håber jeg også. Også at der ER en tid i morgen.
   Ja max-hastighed er også en gåde for mig. Jeg kan ikke regne ud, hvordan Endomondo når frem til det. Jeg har mobilen liggende i jakkelommen, mens jeg går, så det er ikke fordi jeg svinger den :P

   Slet


Tak fordi du med dine kommentarer er med til at gøre bloggen mere levende.