lørdag den 17. januar 2015

Der drømmes og planlægges...


At drømme om ferier og  weekender - hvor vi skal hen, hvad vi skal se, er en dejlig beskæftigelse. Vi drømmer om sommerferie i Scotland - ud at trave lange ture - måske et enkelt destilleribesøg - her bliver der nok diskussion om antallet af destillerier! - men at opleve fanstastisk natur - det er vi enige om. Det er en tur, vi har drømt om i mange år. Og jeg tror næsten, at det bliver i år. Måske. Vi drømmer også om USA. Der var trods alt mange steder, vi ikke så, da vi var der sidst. Så det er også en mulighed. Vi har ikke truffet beslutninger endnu. De ligger stadig i baghovedet og gærer og bobler. Det er dejligt at drømme.

Vi drømmer også en en kortere tur til Wien, jeg har aldrig været der, om Berlin, om Stockholm. Der er mange destinationer.


I formiddags gik turen ikke så langt, men ud i skoven, de korte ture er også helt i orden - og det var dejligt, at gå i solskin. Hvor der var skygge, var der også et tyndt lag frost, men luften var klar og frisk.


På det sidste stykke hjemad, trak skyerne sammen, og det blæste mere op. Jeg nåede lige hjem, inden der kom lidt regn.

I eftermiddags havde vi nogle venner til eftermiddagskaffe og planlægningsmøde.  Vi har begge fået foræret bokse med hotelophold. Og vi vil af sted sammen, vil vi.  Vi har set på datoer og på, hvor vi kan komme hen og er landet på Berlin. Engang her i foråret og vi vil køre i tog, så vi kan hygge os sammen i toget.
Åhh - jeg glæder mig sådan.  Både til resten af planlægningen og til turen.

7 kommentarer:

 1. Åhhh rejsedrømme... der kan jeg være med... Der er så mange skønne steder!
  Den med Skotland og destillerierne kunne jeg også være med på...!
  Berlin er et besøg værd. I begyndelsen af maj, når kastanjerne blomstrer. Det er et fantastisk syn med de store træer fyldt af lyserøde blomsterstande langs de brede gader. Jeg har besøgt byen 3 gang nu, den ene om vinteren; julemarkederne!
  Vi tog også toget på orange billet på 1. klasse. eneste brok, var manglende sandwich mm i kiosken. Næsten gang har jeg mad med!
  Vi turede rundt i byen... Museumsøen, Domkirken, Naturhistorisk Museum, DDR museet, porcelænsfabrikken, Topografi des terror og muren, Zoo, Charlottenburg....
  Åh, der er meget at vælge i mellem! God fornøjelse med planlægningen...

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi skal have madkurv med - og der skal være vin med i den :-) Og så skal vi have strikketøj, god bog med - og vi skal kigge på landskabet. Vi regner med at købe billet gennem DB - det var billigst sidst.
   Det var den vigtigste planlægning -hahaha - men det bliver ikke noget problem at finde noget at se der. Bestemt museer. Sidst var vi der med børn - og så blev det ikke til sååå mange museer.
   Vi glæder os!

   Slet
 2. Synes også jeg drømmer mig meget væk for tiden... væk til forår og sommer, til modne bær, og lune aftner.. Ja og om sommerferie, men det bliver vidst noget spontant alt efter hvad vi når at få sparet sammen..

  Lyder som om i får en lækker weekenden, skal selv på sådan et weekend ophold i april.. det gør da at man kommer lidt væk..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har aldrig prøvet sådan en boks med weekend ophold - men jeg glæder mig. Usandsynligt meget.

   Slet
  2. Vi har prøvet det nogle gange må min indrømme at det var svært at få det sted vi gerne ville denne gang så måtte vente i 1 år og så viser det sig at de har opsagt aftalen med netop det sted.. øv.. Vi skal til Dizzy Mizz Lizzy koncert i april i Århus, men det eneste vi kunne få i den weekend er i Holstebro.. så det var vi nød til at tage.. øv.. men det skal nok blive godt alligevel.. :D

   Knus <3

   Slet
 3. Det lyder som nogle spændende rejsedrømme.
  Spændende med turen til Berlin.

  SvarSlet


Tak fordi du med dine kommentarer er med til at gøre bloggen mere levende.