torsdag den 19. februar 2015

Føles som sibirisk kulde


Uhhh - det har været koldt i dag. Isnende koldt, som i 'sibirisk kulde'-koldt.  På mit program stod der 'en gåtur', men det tog lige et par timer at tage mig sammen til at komme ud i blæst og kulde.

Ikke til at forstå, at der er så mange forårstegn, som busken her i det her vejr.
Men ud kom jeg da endelig. Med mobilen i hånden og to programmer aktiveret: Endomondo til at tracke, hvor mange km, jeg ville gå, og spillet Turf til at bestemme, hvor jeg skulle gå.

Jea, som også blogger, har inspireret mig til at komme igang. Det viste sig, at her i min storstad er der flere zoner, end jeg lige troede. I hvert fald otte. Jeg må indrømme, at det er kun en lille storstad!

Jeg kom ud og erobrede de fem af dem. Man erobrer dem ved at stå inden for zonen, og så registrerer appen den. Min tur rundt til de fem zoner løb op i 5½ km. Ganske pænt. Jeg kom ikke nogen steder, jeg ikke har været før, men fik jo så valgt en anden rute, end jeg plejer. Og det er så mit formål med spillet.
Jeg elsker at gå i skoven, men trænger også af og til til lidt afveksling. Og at gå inde i byen er ikke spændende i min optik.

Jeg havnede også ved 'søerne'. Det er mit navn for Put & Take. Der er fire små søer, og man kan gå en dejlig, men også lille tur omkring dem. Det er da også en slags natur. Her er der en del pil med de her smukke gæslinger. En buket sneg sig med hjem.
Ikke alle steder er vinterudsmykningen forsvundet endnu. Her et af de smukke tableauer.

Jeg fik hurtigt varmen derude, men nød så også at komme hjem til en varm kop kaffe og til strikketøjet. Jeg prøvestrikker bort til sjal. Og er i syv sind, hvad jeg vil have, men jer er fortrøstningsfuld. Det kommer nok.

8 kommentarer:

 1. Hvor er det skønt at du kom ud i kulden og at du fik testet turf rigtig.. (klapsalve)
  Zonerne giver forskellige point, der står som regl +1 eller +2 ved dem, det er hvor mange point de giver i timen..
  Man kan retake zonerne efter 1 døgn. Man kan også vinde forskellige medaljer, feks alt efter man mange zoner man har osv.
  Spillet nulstilles hver måned og så starter man forfra. så et godt trick er at være hurtig ude efter den er nulstillet.

  Du kan se hvad nummer du ligger i menuen hvor der står 123. hvis du går til siden kan du se hvad nummer du er i hele Danmark og hele Verden. :D

  Jeg har selv været ude på en tur i Odense i dag, på 7,2 km.. Jeg turfede ikke i dag men spiller et andet spil som hedder Ingress.. lidt i samme stil men lidt mere indviklet. :D Det var hunde koldt og det er først nu her kl 01 jeg har fået varmen igen.

  Nu vil jeg loppe i seng.. nat nat. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Har tjekket min status - jeg er nr 4 i Midtjylland, så konkurrence er vist ikke så stor ;-) For mig bliver det kun et incitament til at finde en anderledes gåtur.
   Vejret her fredag var noget bedre end i går - også selv om der både har været slud og let regn.

   Slet
 2. Yesterday was so cold in South Dakota, too. I could hardly stand taking the puppy outside. Today was better, and we had hours of play outside.

  SvarSlet
  Svar
  1. It was much better today here as well - even if we had sleet og light rain. I'm happy that our cats walk themselves ;-))))

   Slet
 3. Den lyserød kejserbusk? har vi haft blomst i længe, men dine pilespidser er større end vores ....
  Rart, at det ikke kun er mig, der har en masse omveje frem mod resultatet... Jeg har mange prøvelapper i min kasse med soft ware!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for navnet på busken - jeg vidste ikke, hvad det var. Jeg har ikke været den vej forbi før, så jeg har ikke set den før nu. Jeg glædes over alle de små forårstegn - så føler jeg, at foråret er nært.
   Jeg prøvestrikker stadig - det skal bare være helt rigtigt. Prøver og ændrer :-)
   Dejligt med en passion!

   Slet
 4. Mange flotte vårtegn på din tur! Herlig å få luftet seg litt, ha en fin kveld!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så dejligt. Jeg glæder mig sådan til forår. I dag har det mest været vådt. Også god aften til dig.

   Slet


Tak fordi du med dine kommentarer er med til at gøre bloggen mere levende.