tirsdag den 10. februar 2015

Strandtur i fantastisk vejr...
I dag har vejret vist sig fra sin aller aller smukkeste side. Sådan et vejr der kalder på en laaang gåtur ved stranden. Og helst helt nede ved vandkanten.

Og sådan blev det. Iført gummirøjsere, jakke, vanter, halstørklæder og ørevarmer gik turen derned. Først i bil. Det var ved stranden det der gå, skulle være.

Begyndte i modvind Så bliver man ikke overrasket på tilbageturen. Igen i dag en god nordenvind. Men helt ok. Med sol i højen sky, så kan jeg klare meget. Turen kom til at gå fra lidt syd for Rindby Strand og et godt stykke op på Søren Jessens Sand. En pæn god lang tur på knap 10 km fodtøjet taget i betragtning.

Billedet herunder er fra Søren Jessens sand.  Et kæmpe sandområde. Et sted vi aldrig kommer i tåget vejr, da man let mister orienteringen.Oppe på Søren Jessens Sand lavede jeg denne 360 grader video. Det giver en fornemmelse af, hvor stort området er.Bølgerne var ikke specielt høje i dag - vandet blev nærmest fejet ned langs stranden.
Jeg ved snart ikke noget bedre end at gå langs havet. Der kan kigges, nydes og tænkes mange tanker. Det er godt og giver ny energi - og fantastiske billeder på nethinden. Himlen er høj og horisonten langt væk.

Der var ingen rav - heller ikke i dag. Det har faktisk slet ikke været ravvejr i hele denne uge. Men det gør heller ikke noget.Turen var det hele værd.

6 kommentarer:

 1. Tak for strandturen..... efter 4 dages storby, kan jeg mærke det er tid at komme hjem til stilhed og langt til horisonten.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - det er lige som om, man trænger til at se horisonten. Måske man skal være opvokset udenfor byen for at have det behov? Mit behov for det er stort!

   Slet
 2. Wow det ser virkelig helt fantastisk ud..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ER fantastisk. Jeg elsker den store åbne natur med højt til loftet.

   Slet
 3. Ih, hvor ser det dejligt ud. Håber du får suget en masse energi til dig :-)
  Rigtig god dag.
  AnjaAnemone

  SvarSlet
  Svar
  1. Anja -tro mig - jeg suger alt, hvad jeg kan. Det skal holde et stykke tid :-D

   Slet


Tak fordi du med dine kommentarer er med til at gøre bloggen mere levende.