fredag den 13. marts 2015

Der står krokus...

Der er sommerfornemmelser i luften - solen har strålet i vilden sky igen i dag. Og det er fristende at sætte sig ud og lade sig gennembage af den.

Men det gør jeg ikke, der er influenza i huset, og jeg ved, hvor let jeg fanger sådan en fyr. Jeg har følelsen af, at den er på vej - lettere hovedpine, nysen, men så alligevel ikke. Jeg vil ikke! Har ikke lyst - ikke tid - det er snart min fødselsdag - jeg skal lige om kort tid til Belgien - så lad mig slippe.

Jeg har i stedet været ude at gå. En god lang tur i Horsens. Og suget luft og lys og sol til mig bag god jakke og trøje indenunder. Ikke noget med at udfordre skæbnen!

Ved kunstmuseet i Horsens blomstrer krokus'erne. De har åbnet sig mod solen og nyder den lige så meget som mig. Det er så smukt.Det er lige til at blive i godt humør af.
Og det må da være et godt værn mod influenza. 

6 kommentarer:

 1. Et helt fantastisk syn - det er SÅ smukt, når der er så mange :-) Håber, du slipper for influenza - det er en rigtig træls måde at bruge tiden på!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg hader at være syg. Vil ikke! Jeg vil ud og nyde livet og vejret og have gode oplevelser. Og der er ikke noget, der er brudt ud endnu. Steen har det lidt bedre - datteren skranter med ondt i halsen. Jeg håber, jeg ridder stormen af.

   Og jeg elsker de her krokus - hvert eneste år siger jeg til mig selv: dem vil jeg have i min græsplæne. Men det kræver jo lige at jeg får købt nogle løg - faktisk rigtig mange - og sat dem på den rigtige årstid. Måske jeg kan sætte min mobil til at give en reminder til den tid? :-D

   Slet
 2. Sikke et blomsterhav. Smukt!
  Krydser fingre for at du slipper uden om influenza! Du skal bare være fit for ferie, fødselsdag og tur til Belgien.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig lige det, jeg skal - og jeg er stadig ok - ikke nogen ko på isen endnu. Jeg VIL have det godt.

   Og de her krokus ser sgi godt ud. Der skal være mange for at give det indtryk.

   Slet
 3. Det ser skønt ud med alle blomsterne.
  Håber du springer sygdommen over.
  De bedste hilsner
  AnjaAnemone

  SvarSlet
  Svar
  1. De er bare så smukke. Elsker det syn hvert forår.
   Indtil videre går det fint - ingen tegn på nogen influenza. Steen skranter stadig - men det går.

   Slet


Tak fordi du med dine kommentarer er med til at gøre bloggen mere levende.